Kuvaus

VW Passat B5 tavallinen halogeeni umpiot, oikea tai vasen puoli. Vuosimalli 1996-2000. Ei käy vuoden 2000-2005 B5 Passateihin, eikä malleihin, joissa vilkku yhdessä umpion kanssa.Hintaan sisältyy 1 kpl kuvassa näkyvä oikean tai vasemman puoleinen umpio. Eli valitse huudettuasi kuljettajan tai apukuskin puoleinen. Ei säröjä eikä kiveniskemiä, eli ehjät on. Lyhyet valot halogeeniumpiot H7 polttimokannalla ja pitkät H1 polttimokannalla. Mahdollisista polttimoista, jos sellaiset on paikallaan, ei anneta takuuta. Etuvilkut, kuvassa reunolla, eivät sisälly umpioitten hintaan. Eli tässä kohteessa kaupitaan pelkät umpiot. Korkeudensäätömoottoriservot näyttävät olevan paikallaan, mutta niiden toiminnasta ei ole takuita. Ne saa tuollaisenaan kaupan päälle. (Korkeudensäätömoottorit eivät normaalisti kuulu umpion hintaan).

Oikeanpuoleinen eli ojanpuoleinen tarvisi kiillotusta. Samaa paria, mutta ruuhkassa ajettu auton perässä jolla puuttui oikea takaroiskeläppä.

Lasit ovat akryylimuovia, eli eivät ole kovin herkkiä särkymään. Eli voi kiillottaa esim. hiomatahnalla tai umpion kiillotusaineella.

Kuvan 5 Volkswagen ei sisälly kohteen hintaan, vaan auton kuva on mukana vain autotyypin tunnistamista varten.

Voin myydä L+R umpiot myös yhdessä, jolloin hinta on yhteensä 40e + PK.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 13 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 7 vrk 13 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.