Kuvaus

Tämä ei ole puukko, mutta hyvä veitsi ja malliltaan Ranska tyyliä.

WF06OK007 Veitsi pituus on 22cm ja terä 10cm...kiinteäterä.

Ranskalainen puukko veitsi ?

Syventävää katsontakantaa juuri Ranskan nykytilanteeseen:
Ranska on nousemassa teollisuus valtioksi numero 1.  EU -Euroopassa ja määrää pian tahtia...Saksa on joutunut myymään monta hyvää yritystään Kiinalle ja USA:lle, nyt viimeksi  taas on Ranska ostanut niistä monta. Suurin teollisuusmaa Euroopassa  lienee Venäjä. Venäjä ohittaa Saksan teollisuusmaana vuonna 2021 tai 2022, nyt Corona vähän sotkee kehitystä...tärkein Eurooppa kauppakumppani on Saksalle Ranska ja Venäjä, Britannia ei ole EU maa, samoin Sveitsi....  

Ranskan tavaraa ja komponentteja käyttää jo moni automerkki, laturi, startti, tietokone ne ovat Ranskassa tehty tai ranskalaista merkkiä, samoin ajovalot CIBIE jne... mm. VOLVO kuorma-autossa ja busseissa on ranskalaista tekniikkaa hyvin paljon, diesel moottorissa pumppu ja suuttimet , kun taas kilpailijassa SCANIA  merkki, heillä on autoissaan BOSCH tavaraa Saksasta....SCANIA kuorma-auto tehtaat omistaa  VW.  Scania kuljettajat ajavat usein VW konsernin autoilla VW, AUDI , Bentley, Skoda, Seat, Porsche, Bugatti, Ducati ja M.A.N.

Ranska määrää pitkälti EU:ssa mihinpäin mennään, he ovat myös ainoa atomipommi valtio EU:ssa....ainakin heillä ovat omat atomipommit....ja ohjukset. EU johtoon kelpaa vain henkilö, jolla on ranskankielen täydellinen hallinta, kuin äidinkieli.  

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 8 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,70 € Sulkeutuu 45 vrk 8 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.