Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Oletko aina haaveillut yritystoiminnasta ja sinulla on tietokonealan osaamista?

Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa pienellä sijoituksella tietokoneiden huolto, korjaus, osto & myynti osakeyhtiössä parhaalla sijainnilla. Liike sijaitsee Haminan keskustassa, vain 100 metrin päässä S-Market Haminasta ja kaikista tärkeimmistä palveluista. Paikallinen Posti sijaitsee 150 metrin päästä, joten nettimyynnin kautta lähetettävien tietokoneiden toimitus ja tilaukset on helppo ja nopea hoitaa.

Lähes 100 neliön liiketila sijaitsee katutasossa pääkadulla ja on täysin varustettu ja kalustettu tietokoneiden myyntiä ja huoltoa varten, joten kyseessä on ns. Turnkey-yritys. Maksettuaan kauppasumman, uusi omistaja saa avaimet käteen. Tämän jälkeen myynti-, ja huoltotyö uuden yrittäjän voimin voi alkaa.

Kauppahinta on vain 29.900 EUR ja se on neuvoteltavissa. Eli asialliset tarjoukset huomioidaan.

Yrityksen liikevaihto on noin 15.000-20.000 EUR/kk ja tämä on saavutettu pelkästään Google-mainonnalla ja käyntikorteilla. Jos teet enemmän markkinointia, pystyt varmasti tekemään myös merkittävästi enemmän liikevaihtoa kuukaudessa.

Liikevaihto huollon ja korjausten osalta on helppo laskea: Noin 10 asiakasta per päivä, huolto-, ja korjaustyö keskimäärin 70 EUR/asiakas. Liike on auki maanantaista lauantaihin, eli työpäiviä tulee noin 25 kuukaudessa. 25 x 700 EUR = 17,500 EUR - 24% ALV. 4200 EUR eli nettotulot kuukaudessa = 13.300 EUR. Tämä siis pelkästään huolto-, ja korjaustöistä. Tähän lisätään vielä paikallinen myynti, nettimyynti, koti-, ja yrityskäynnit ym.

Olen yrityksen omistaja ja myyn sen pois, koska sain rahallisesti erittäin mittavan työprojektin, eikä minulle jää aikaa pyörittää tietokoneliikettä samanaikaisesti.

Yrityksen vakioasiakkaina ovat kaikkiin ikäryhmiin kuuluvat tietokoneiden käyttäjät. Nuoret ja keski-ikäiset pelikoneiden, kannettavien, tablettien ym. elektronisten laitteiden ostajat, yritykset ja eritysesti vanhemman väestön edustajat, jotka tarvitsevat päivittäin apua tietokoneiden ja muiden elektronisten laitteiden käytössä, päivityksessä, huollossa ja korjauksessa. Heille on tärkeää myös, että yritys tarjoaisi jatkossakin kotikäyntejä. Paikalliset yritykset ovat taas kiinnostuneet tekemään sopimuksia joissa huollot ja korjaukset tapahtuisi yrityskäynteinä.

Uusi yrittäjä voi aloittaa liiketoiminnan välittömästi ja tarvittaessa annan konsultointiapua viikon ajan ilman lisäkuluja.

Kauppahintaan sisältyy:

1. Velaton osakeyhtiö ja 2500 EUR pääoma

2. Liiketoiminta kiinteistössä joka on valmiiksi kalustettu ja varustettu tietokoneiden myyntiä, huoltoa ja korjausta varten. Liikeessä on jo valmiiksi muutaman tuhannen euron edestä tietokoneen komponentteja, oheislaitteita, adaptereita, kaapeleita, työkaluja ym. Toimistosta löytyy 2 printteriä, 2 PC:tä, uusi pankkikortinlukija jota voi ohjata esim. kannettavan, PC:n, puhelimen tai tabletin avulla jne.

3. Yritykselle ammattimaisesti tehdyt, tyylikkäät webbisivut

4. Yrityksen puhelinnumero/liittymä joka on erittäin helppo muistaa ja joka on jo ainakin 500 vakioasiakkaan käytössä. Numero löytyy myös Googlen verkkosivumainoksesta.

5. Nopea WiFi/ADSL-laajakaista joka on valmiiksi toiminnassa ja josta voi jakaa nettiyhteyden yli 10 laitteelle.

6. Keittiötarvikkeet esim. kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, astiasto ja ruokailuvälineet 5 hengelle.

Huom! Kauppahintaan ei sisälly kiinteistöä, joten uuden yrittäjän tulee tehdä vuokrasopimus kiinteistön omistajan kanssa. Vuokrahinta on erittäin alhainen, vain 790 EUR/kk eli juoksevat kulut ovat joka kuukausi minimaaliset.

Kaikki tarkemmat yksityiskohdat käydään läpi ostajaehdokkaiden kanssa henkilökohtaisesti tapaamisen yhteydessä, eli ei kannata tehdä kyselyjän Huudon kautta. Voit jättää viestin milloin sinulla olisi aikaa myyntineuvotteluun.

Jos kiinnostuit ja olet valmis aloittamaan yritystoiminnan, niin laita viestiä ja varataan aika tapaamiselle.

Kiitos.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29 900 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.7.2018 13:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.7. klo 16:48

Sorry, mobiilissa ei näkynyt tuota lue lisää vaihtoehtoa vaan teksti katkesi kesken. Pöytäkoneen selaimella toimii.

13.7. klo 16:55

Jees, ei se mitään. Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja tietokoneliikkeen pyörittämisestä, niin tule käymään Haminassa ja katsomaan liikettä.

13.7. klo 13:06

tolla asenteella ei ole kyllä ihme, että yrityksesi on myynnissä!

muokattu 13.7. klo 13:17

"Tolla asenteella?" Kaikki tieto löytyy ilmoituksesta ja silti kyselet tyhmiä, joten kannattaa lopettaa tuo spämmääminen -1 palautteellasi ja mennä takaisin kouluun.

13.7. klo 11:40

Ilmoituksessa ei ole mainittu onko tilat omat vai vuokratilat. Kyllä, luin ilmoituksen kahdesti läpi.

13.7. klo 11:45

Kannattaa hommata silmälasit: "Huom! Kauppahintaan ei sisälly kiinteistöä, joten uuden yrittäjän tulee tehdä vuokrasopimus kiinteistön omistajan kanssa. Vuokrahinta on erittäin alhainen, vain 790 EUR/kk eli juoksevat kulut ovat joka kuukausi minimaaliset"

13.7. klo 11:29

Siis omat vai vuokratilat?

muokattu 13.7. klo 11:46

Joten opettele lukemaan. Ja ennen kuin kyselet tyhmiä, niin lue myynti-ilmoitus kokonaan. Tieto löytyy sieltä. Jos jatkat noiden Spam-viestien lähettelyä, niin teen sinusta ilmoituksen ylläpidolle.

12.7. klo 22:03

Siis et oo myymäa ku oy nimen? Sulla ei taida varastotavaraa olla ym mitä tulee kaupan mukana

muokattu 13.7. klo 1:47

Ennen kuin kyselette tyhmiä, niin lukekaa myynti-ilmoitus kokonaan & tarkasti. Jos ette ymmärrä suomen kieltä, niin pyytäkää joku tulkiksi. Ja jos ette ymmärrä mitä liiketoiminnan myyminen tarkoittaa, niin teidän on paras unohtaa yrittäjyys kokonaan.

12.7. klo 15:59

Siis onko tämä omissa tiloissa?

muokattu 13.7. klo 1:49

Varastossa on tietokonetavaraa reilusti ja kuten ilmoituksessa selkeästi lukee, niin myyn koko liiketoiminnan työkaluineen, kalusteineen jne. Liiketila oli täysin kalustamaton kun itse aloitin myynnin & huollon. Kaikki tiedot käydään läpi tapaamisessa.