Kuvaus

KUVIEN MUKAINEN KAMERANJALKA VELBON VX-503. 

PAINO HIUKAN ALLE 1.5 KG.

KORKEUS MAX SUUNNILLEEN 145 CM.

MIELESTÄNI TUKEVA  ALUMIININEN KOLMIOJALKA JÄRJESTELMÄKAMERALLE.

KUTEN KUVISTA NÄKEE EDELLINEN OMISTAJA ON VETÄNYT JOTKIN TEIPIT JALKOIHIN(EROTTUU HIUKAN KELLERTÄVÄNÄ), TÄSTÄ SYYSTÄ LUOKITTELIN KUNNON VAIN TYYDYTTÄKSI.

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan postilaatikossa tai lähi postissa, jos posti hoitaa oman osuutensa kunnialla. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne postitetaan joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN POSTIN KAUTTA, EI NOUTOA, ELLEI ASIASTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. JOS OSTAJA HALUAA VÄLTTÄMÄTTÄ ITSE NOUTAA TUOTTEEN, HÄNEN PITÄÄ OLLA MYYJÄÄN YHTEYDESSÄ JO ENNEN KUIN TEKEE TARJOUSTA TAI OSTAA TUOTETTA, ETTEI TULE TURHIA ONGELMIA KENELLEKÄÄN. 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 3 vrk 22 h 19 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 3 vrk 22 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.