Tuote on myyty käyttäjälle artdeco55 hintaan 710 €

Kuvaus

Sotasaalismiekka jatkosodasta, Rautalahden motti 20.8.1941 Kyltti kiinnitetty tuppeen josta asia selviää. Miekka kokonaisuutena on mielenkiintoinen. Tsaarin aikaisista osista kasattu pois lukien kourain, väistin ja tuppi osineen. Jotka ovat neuvostoliiton aikaista valmistetta. Erikoista on että terää ei ole lyhenetty normaaliin puna-armeijan shaskan pituuteen 81cm ( 32-tuumaa )

Tsaari Aleksanteri III aikainen miehistön rakuunan miekka. Terässä on valmistajan vanha leima. Ollut käytössä vuoteen 1886 asti. Valmistettu venäjällä Zlatoust asetehtaalla vuonna 1886. Terässä ja kahvan osissa on valmistajan tarkastusleimat. Miekan mitat ovat seuraavat: kokonaispituus n. 1000mm, terän pituus n. 860Mm eli 34-tuumaa. Tupessa on kiinnikkeet pistimelle ja pistin mallia m1891 kuuluu kauppaan. Pistimen leimat näkyy kuvissa. Pistin ja Shashka on kaikin puolin aito ja mielestäni varsin kelpo kunnossa. Tosin kolhuja ja käyttökulumaa löytyy. Tarkastathan kuvista ja lisäkuvista kohteen kunnon. Kaiken kaikkiaan hieno ja järeä miekka keräilijän kokoelmiin.

 

Hakusanat tsaari nikolai2 autonomia sortokausi sotilas upseeri poliisi venäläinen miekka sapeli Shashka rakuuna ratsuväki ww1 ensimmäinen maailmansota itsenäisyys militaria pistin tikari neuvostoliitto puna-armeija stalin jatkosata sotasaalis

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
710 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.12.2018 20:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.