TEMPUR Brand Store Vantaa
Tervetuloa nukkumisergonomian erikoismyymälään, todelliseen Sleep Centeriin.
Meiltä löydät kaiken tarvittavan hyvään uneen: vertaansa vailla olevat nukkumisergonomian asiantuntijat ja aidot painetta vähentävät Tempur-patjat ja tyynyt.
Tuotteet nähtävissä Kauppakeskus Tikkuri, 2krs, Asematie 4-10

Kuvaus

Haluaisitko nostaa jalat ylös pitkän päivän jälkeen, mutta veneessä ei ole mahdollista pitää säätösänkyä? Ei hätää! Ratkaisu on TEMPUR MED VEIN -jalkatukityyny!

PIENI ERÄ VEDENKESTÄVIÄ TEMPUR MED VEIN -JALKATYYNYJÄ -50% (NORM.229€/KPL)

Tempur sopii loistavasti veneeseen, sillä veneessä lämpötila vaihtelee: on kylmää, kuumaa ja myös kosteaa, jolloin tyynyjen on hyvä olla hengittävä, jotta kosteus kulkeutuu materiaalin läpi. Tempur-materiaali tuulettuu avosoluisen rakenteensa ansiosta perinteisiä materiaaleja paljon paremmin.  Tempur-tuotteet voi jättää kylmässä hallissa säilytettävään veneeseen ja koska materiaali on alun perin suunniteltu ääriolosuhteisiin avaruuteen, kestää se myös pakkasta.

Tempur MED tuotteet ovat päällystetty nestettä läpäisemättömällä ja hengittävällä PU-päällisellä. PU-päällinen on kuumasaumattu nesteitä läpäisemättömäksi. Se on helppo poistaa ja se kestää konepesua (95 °C). 

TEMPUR -jalkatyynyllä voidaan parantaa verenkiertoa ja vähentää kantapäihin kohdistuvaa painerasitusta. Sopii erityisen hyvin henkilölle, jolla on huono verenkierto. Koko: 50 x 75 x 15 cm.

Saatavuus: Heti mukaan Vantaan myymälästämme!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 18 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.