Tuote on myyty käyttäjälle husberg hintaan 22 €

Kuvaus

Myydään eniten tarjoavalle lyhyt kotimainen verkkotunnus 3u.fi.

Hintaan sisältyy myös Sendanorin nimipalvelut sekä markkinoiden nopein webhotellipaketti 19.5.2021 asti -- mikäli huutaja ei halua siirtää verkkotunnusta muualle.

Verkkotunnuksien jälleenmyynnistä

Fi-verkkotunnuksien jälleenmyynti vapautui sallituksi jo vuonna 2013. Tätä tapahtuu nykyään paljon ja useimmat ovat järjestelmällisesti toimivia ulkomaalaisia toimijoita, jotka myyvät reippaasti ylihintaan -- tai yleisemmin varastoivat, koska eivät saa sellaisella hinnalla kaupaksi. Me olemme 100% suomalainen yritys ja haluamme erottua näistä toimijoista aloittamalla huutokaupan reilusti yhdestä eurosta ilman hintavarausta. Verkkotunnus menee tällä hinnalla varmasti kiertoon ja samassa yhteydessä voimme markkinoida palveluitamme.

Lisätietoa mukana tulevasta webhotellipaketista

Sendanorin Atlas-webhotellien web-palvelimet on toteutettu markkinoiden nopeimmalla palvelinalustalla, jossa prosessorit tukevat 5 GHz Turbo -toimintoa sekä levytila on erittäin suorituskykyisellä NVMe M2 -levyjärjestelmällä. Jaetussa palvelinympäristössä on käytettävissä neljä suoritinta. Palvelimet ovat laadukkaassa laitetilassa Suomessa jaetulla 1 Gbps yhteydellä. Levyjärjestelmän kirjoitus ja lukuvauhti jaetusti 1-2 GB/s. Atlas-webhotellit ovat myynnissä myös suoraan Sendanorin verkkokaupassa.

Tämän huutokaupan hintaan sisältyy tarvittaessa myös Sendanorin sähköpostipalvelu sekä shellitunnus.

Käytettävissä olevat maksutavat:

Maksutavat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
22 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.8.2020 14:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.