Tuote on myyty käyttäjälle naksendorf hintaan 12 €

Kuvaus

Vesa Aaltonen Prog Band: Studio Live -cd
Svart Records v.2022

1. Tell Me More (Tasavallan Presidentti 1971)

2. Manhattan Vibes (Made In Sweden 1976)

3. Sometimes (Made In Sweden 1976)

4. Lounge (Tasavallan Presidentti 1972)

5. The Sighting (Pekka Pohjola 1979)

6. Deep Thinker (Tasavallan Presidentti 1970)

7. Vapour Trails (Pekka Pohjola 1979)

8. Where Do We Begin (Made In Sweden 1976)

9. Gado-Gado (The Group 1978)

10. Milky Way Moses (Tasavallan Presidentti 1974)

11. Bargain (Tasavallan Presidentti 1972)

12. Peaches En Regalia (Frank Zappa 1969)

Tasavallan Presidentti -yhtyeen ja lukuisten muiden bändien sekä projektien rumpalina tunnettu Vesa Aaltonen on nauhoittanut kaikessa hiljaisuudessa yhtyeineen uuden albumin. Maaliskuussa ilmestyvä levy sisältää uusia versioita Tasavallan Presidentin, Made In Swedenin, The Groupin ja Pekka Pohjolan klassikkokappaleista, joiden syntymiseen Aaltonen on aikanaan ollut vaikuttamassa.

Uudella levyllä suurimman osan soitannollisesta puolesta huolehtii Vesa Aaltonen Prog Band, jossa nokkamiehensä rinnalla loistavat hieman nuoremman polven muusikot. Kokoonpanossa bassoa soittaa jo konkariksi luokiteltava Jari Heino, kappaleiden vaativat kitaraosuudet taikoo Jere Haakana, saksofoni- sekä huiluosuuksista vastaa Ilmari Rönkä ja kosketinsoittimien takana hääri monista projekteista tuttu Juha Kuoppala.

Aaltonen oli jo pitkään suunnitellut studiolevyn tekemistä yhtyeensä kanssa, mutta muusikoiden lukemattomien projektien keskellä aika oli aina kortilla. Kun tautitilanne tyhjensi muusikoiden keikkakalenterit, projekti jalostui nopeasti käytännön asteelle.

Rumpalilegendan levylle on kertynyt tuttu ja nimekäs vierailijajoukko. Kolmella Tasavallan Presidentti -biisillä (Lounge, Milkyway Moses ja Bargain) kitaran sijaan bassossa piipahtaa Aaltosen entinen bändikollega Jukka Tolonen. Aikalaiskilpailijansa Wigwamin riveistä sessiolaulajaksi saatiin houkuteltua Jukka Gustavson, ja kuin kirsikkana kakkuun, muutamassa biisissä akustiseen kitaraan on tarttunut Jarmo Nikku. Vaikka Gustavson laulaa lähes puolet levyn kappaleista, on julkaisulle ikuistettu myös nuoremman polven ääni, kun laulaja Ella Tepponen versioi kaksi hienoa Made In Sweden kappaletta Sometimes ja Where Do We Begin.

Hyväkuntoinen, virheetön cd, pahvikantinen digipak.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2022 23:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.