Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva ensipainos SANKARUUDEN / PSYKOLOGINAN diggareille. 

MAKSAA UUTENA 15,0e + PK  -> KATSO  http://www.rasalas.fi/kirja/vesa-paavola-ryhtyisinko-sankariksi/

Vesa Paavola: Ryhtyisinkö sankariksi?

Miten tänä päivänä tullaan sankariksi ja mitä sankareilta ennen vaadittiin. Vesa Paavolan, Tarokkijohtaminen -teoksen kirjoittajan, uusi kirja peilaa nykypäivän sankaruutta universaalia sankarimyyttiä vasten. Ryhtyisinkö sankariksi on ironinen katsaus aiheeseen yritysmaailman, urheilun ja politiikan esimerkkien avulla mietittäessä, millaiseksi sankariksi haluaisi tulla: elokuvasankariksi, urheilusankariksi, sotasankariksi, operettisankariksi, muinaissankariksi, naissankariksi vai sisäiseksi sankariksi. Mukana runsaasti neuvoja sankaruutta tavoitteleville.

1. painos

RASALAS

Otavan Kirjapainol Oy - Keuruu 2001

VOITTOHUUTO ja PK. 1,90e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
tai
Sulkeutuu 74 vrk 20 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 74 vrk 20 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.