Kuvaus

Unkari tilasi aikoinaan , silloin kun se oli eräs Neuvostoliiton sateliitti valtio,   suoraan USA:sta jokusen veturin  ja ne toimitti heille mutkankautta Ruotsi, veturi oli tyypillistä raskasta USA mallia. Ruotsissa siihen oli tehty parannus muutoksia Eurooppaa varten...  Veturin piti  vetää vaunuja ns. Tonava linjalla.    Tonava- joki on latinaksi ja monella kielellä DANUBIA !  Saksaksi Tonava on DONAU.

Pienoismalli on vain kiva koriste ja pituus 17cm ja paino 95g. Pohjassa on Kreikan Kyyrisillä kirjaimilla teknistä tietoa tästä veturista, valmistusta oli vuosina 1954-1965....massa oli veturille yli 100 tonnia.

Miksi venäjää, suomalaiselle ihan kauhistus, koska me hävisimme heille sodan  ..... mutta faktaa:  Venäjän kieli oli ja on yhä  Euroopan puhutuin äidinkieli ja sen merkitystä on pitkään jopa aliarvioitu, nykyään se on hyvin tärkeä taito, kun kaikki hommat kansainvälistyy.....Saksassa on jo lastentarhoja, joissa n. 2000 saksalaista lasta oppii Kiinan kieltä. Kiinan kielen oppiminen vaatii aivan nuorena oppimista. Eur-Aasia puhuu venäjää ja kiinaa, sekä turkin kielen tapaisia kieliä.

Mieti mihinpäin maailma menee kovaa vauhtia eteenpäin ! Me menemme kohti Aasia ja uusi kulttuuri on tulossa, Amerikka ja EU hiipuu jo nyt...Aasia ja Eur-Aasia, Kiina, Venäjä ja Intia ovat nousussa. Ihmiskunnasta asuu jo nyt 60% Aasiassa ja länsimaihin virtaa uusia ihmisiä Arabimaista ja Afrikasta,,,, me koko läntinen osa Euroopasta olemme muuttumassa  ! Amerikassa on puolestaan menossa Hispaano kulttuuri jota yritetään hidastaa muureilla ja aseilla....on ikävää olla ison valtion rajanaapuri.   

DE29JA703 Veturi Pienoismalli Danubia käytetty , ei ole MÄRKLIN. Symbolisoi minun pöydällä kehitystä, miten maailma muuttuu ja vanhat jääräpää ajatukset eivät  enää kelpaa....

Usein näen tälläisiä pienoismalleja veturi juna rautatie .....koristeena kuljetus transport huolinta tullaus taxi jne.. kaukokiito yritysten tiloissa, joissa  heidän asiakkaat saavat käsityksen, että firma tietää vähän yhtä ja toista kuljetuksesta. Koriste ja sopii mihin vain, työpaikalle ?

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 34 vrk 12 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,80 € Sulkeutuu 34 vrk 12 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.