Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

VHS: Kolmannen asteen yhteys (Close Encounters of the Third Kind, 1977), Steven Spielberg, Suomi-julkaisu


Steven Spielbergin tieteiselokuva Maahan saapuvista avaruusolennoista. Tämä on elokuvan erikoisversio, joka valmistui kaksi vuotta elokuvateatteriversion jälkeen. Pääosassa Richard Dreyfuss, ohjaus Steven Spielberg.

Ikärajamerkintä kotelossa: S/T 12

Lisätietoa elokuvasta: http://en.wikipedia.org/wiki/Close_Encounters_of_the_Third_Kind

Alkuperäinen suomalainen myyntikasetti alkuperäisessä kotelossaan. VHS-kasetti on ollut täysin käyttämättä viimeiset 15-20 vuotta, säilytettynä lämmitetyissä ja ilmastoiduissa sisätiloissa, sen pitäisi olla uudenveroisessa kunnossa, ilman VHS-nauhuria tämän testaaminen on kuitenkin mahdotonta. Kansipaperi on ehjä, kotelossa jotain pientä jälkeä, kuten liimajäänteitä hintalapusta/varashälytintarrasta.
Kasetti sopii kuntonsa puolesta niin VHS-keräilijöille kuin VHS:ltä elokuviaan katsovalle.

Katso myös muut tarjolla olevat huudot!

Maksu tilisiirtona ennen toimitusta. Postikulut 6,50 € (pakettikuljetus + pakkausmateriaalit), vaihtoehtoisista toimitustavoista voidaan keskustella (ilman takeita), ajan ja olosuhteiden salliessa on myös mahdollista sopia tapaaminen jonnekin helposti saavutettavalle paikalle Helsingissä, missä ostaja voi tarkastaa tavaran kunnon ennen maksamista ja vastaanottamista säästäen postikulut. Useamman huutokohteen yhdistäminen yhteen toimitukseen lienee mahdollista, mutta riippuu esim. Postin kuljetushinnoista.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.10.2021 19:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.