Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Victor/Victoria (DVD) 

Mies, joka teeskentelee olevansa nainen lavalla? Ei tuota ongelmia. Mutta nainen, jonka elanto riippuu siitä, kuinka hyvin hän teeskentelee olevansa mies, joka teeskentelee olevansa nainen? Ei ihan helppo nakki!

Naurua piisaa kun Julie Andrews esittää Victoria ja Victoriaa tässä Blake Edwardsin kekseliäässä herkkupalassa, johon Henry Mancini ja Leslie Bricusse ovat tehneet Oscar-pystillä palkitun musiikin.

Robert Preston esittää kabareetaiteilijaa, joka kehittää sukupuolten rajat hämärtävän lavaperformanssin. Farssimaista vauhtia jo ennestään kimuranttiin tilanteeseen tuovat James Garner gangsterina, joka epäilee Victorin olevan Victoria ja Lesley Ann Warren kevytkenkäisenä naikkosena, jolla on erityisen lyhyt pinna.

Tämän elokuvan seitsemästä Oscar-ehdokkuudesta kolme meni Golden Globe palkinnon voittaneelle Julie Andrewsille (Paras naispääosa), kriitikoiden ylistämälle Prestonille (Paras miessivuosa) ja Warrenille (Paras naissivuosa).

Ohjaus: Blake Edwards

Pääosissa: Julie Andrews, James Garner, Robert Preston, Michael Nouri, Rachel York, Tony Roberts, Lesley Ann Warren, Alex Karras, John Rhys-Davies

Valmistusvuosi: 1982

Kesto: 2 h 9 min

Bonukset

  • Julie Andrewsin ja Blake Edwardsin elokuvan pituinen kommenttiraita
  • Piilotettu ominaisuus: Blake Edwardsin haastattelu
  • Teatteritraileri
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

29,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2021 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.