Kuvaus

Timo Vuortama - Lauri Kerosuo: Viestinnän lait ja säännöt

  • Kustannus-Mäkelä OY, 2004
  • Kovakantinen kirja, 187 sivua
  • Jotain ihan pientä ryppyä (pari pisteenkokoista painaumaa, mutta ei reikää) kirjan alussa. Näkyy heikosti aina sivulle 17 asti. Mutten kirja on siisti ja melkein uuden näköinen)
  • HINTA: 14 euroa + toimituskulut 4 euroa = 18 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Viestintää koskevat lait ovat muuttuneet perusteellisesti viime vuosina. Osaksi muutokset ovat seurausta perusoikeusuudistuksesta, joka vaikuttaa laajasti sananvapauteen, asiakirjajulkisuuteen ja yksityisyyden suojaan.

Sähköisen tietoverkon käyttöönotto joukkoviestinnässä on johtanut uuteen välineneutraaliin sananvapauslakiin, jossa aikakautiset julkaisut, verkkojulkaisut ja ohjelmatoiminta säännellään yhtenäisellä tavalla.

Kolmas muutosten syy on kansainvälistyminen, joka on johtanut muun muassa tekijänoikeutta ja tietosuojaa koskeviin lainuudistuksiin.

Tämä jo kuudetta kertaa ilmestyvä teos on nyt kokonaan uudistettu. Kirjan perusajatus on kuitenkin pysynyt ennallaan: teos palvelee käytännön tarpeita. Julkaisutoimintaan erikoistuneet juristit Timo Vuortama ja Lauri Kerosuo ovat koonneet kirjaan joukkoviestinnän keskeiset lait ja eettiset säännöt.

Runsas esimerkkiaineisto havainnollistaa niiden soveltamista. Asiahakemisto lisää teoksen käyttökelpoisuutta.


Asiasanat: viestintä joukkoviestintä joukkoviestimet lainsäädäntö sananvapaus julkisuus salassapitovelvollisuus asiakirjajulkisuus tietosuoja yksilönsuoja salakuuntelu kunnianloukkaus tietorikokset viestintärikokset journalismi etiikka tekijänoikeus Yhteiskunta Oikeustiede Siviili- ja kauppaoikeus media netti sanomalehdet lehdistö  perusoikeudet perusoikeusuudistus yksityisyyden suoja tekijänoikeussuoja tekijänoikeudet viestintäsalaisuus salakuuntelu jukaiseminen kotirauha haastattelut henkilökuvat kuvien julkaiseminen anonyymi ilmaisu etiikka eettiset normit internet virkasalaisuus juridiikka yhteiskunta politiikka filosofia
 

hakusanat:

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 13 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14 € Sulkeutuu 61 vrk 13 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.