Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaulakoru, kaulanauha, seeprajaspis, vihreä magnesiitti, vihreä jade
Kaulakoru , jossa on seeprajaspiskivet 15x12x8 mm, vihreät pyöreät magnesiitit 10 mm ja 4 mm vihreät jadehelmet. Metalliosina on antiikkihopean väriset uurretut metallipallot sekä pienet hopeanväriset välipalat. Kivet on pujotettu koruvaijeriin. Hopeanvärinen riimulukko (toggle) Metalliosat ovat nikkelittömiä.
Nauhan pituus on 60 cm ja paino 51 g.
HUOM. Kaikki myynnissä olevat koruni ovat itse valmistamiani, joten voin antaa niille takuun. Jos korusi ilman syytä rikkoutuu kohtuuttoman pian, korjaan sen. Jokainen koru on uniikki, ja kuvat esittävät aina juuri sitä korua, jonka tulet saamaan.
Saat korun huutohintaan organzapussissa. Halutessasi voi ostaa rasian, joiden mallit ja hinnat ovat linkissä: https://www.youtube.com/watch?v=1THOny7Lvk0&feature=youtube_gdata
Jaspis (engl. jasper) on monimuotoinen ryhmä kalsedonimuunnoksia. Jaspis on läpinäkymätöntä kiveä, jota käytetään koruihin ja koriste-esineisiin. Sana ”jasper” on alkuperältään vanhaa ranskaa ja tarkoittaa täplikästä tai pilkullista kiveä. Jaspis voi olla lähes minkä väristä tahansa. Jaspiskiviä on nimetty niiden löytöpaikan mukaan (Bruneau, Lahontan) tai nimi voi kuvata kiven ulkonäköä (dalmatianjaspis, seeprajaspis, maisemajaspis). Japis on rasvakiiltoista tai himmeää ja suhteellisen kovaa kiveä (kovuus Mohsin asteikolla  6,5-7). Horoskooppikivenä jaspikset tunnetaan oinaan ja lokakuussa syntyneiden onnenkivenä. 
Magnesiitti (engl. magnesite) on magnesiumkarbonaattia, joka on vaaleaa mineraalia. Se esiintyy yleensä kerrostuneena muiden magnesiumpitoisten mineraalien mm. serpentiniitin kanssa. Siinä esiintyy yleensä tummia juosteita, minkä vuoksi sitä värjätään usein jäljittelemään mm. turkoosia. Useimmiten korukivenä käytetty magnesiitti on värjättyä. Magnesiitti on lasikiiltoista ja sen kovuus Mohsin asteikolla  on 3-3,2.
Jadeksi (engl. jade) kutsutaan kahta eri mineraalia: nefriittiä ja jadeittia. Nämä ovat ulkonäöltään ja rakenteeltaan varsin samanlaisia, tiiviitä ja sitkeitä kiviä, joita on ollut helppo työstää mm. koruiksi ja koriste-esineiksi. Jade on läpikuultavaa tai läpinäkymätöntä, massamaista kiveä. Jadeiitti on lasikiiltoista ja hieman kovempaa (kovuus Mohsin asteikolla 7) kuin nefriitti (kovuus Mohsin asteikolla 6,5), joka on enemmän rasvakiiltoista. Jaden värisävyt ovat valkoinen, vihreä, ruskea, violetti, punainen, oranssi ja musta. Jadea voidaan myös värjätä. Horoskooppikivenä jade mainitaan oinaan, härän, neitsyen ja vaa'an onnenkiveksi.
Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2021 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.