Kuvaus

Kuvan (Huom! Kuva netistä) mukainen hyväkuntoinen sanoisinpa melkein uudenveroinen ja käy kyllä keräilykappaleeksikin kovakantinen kirja kansipaperein (pientä rispiä) vuodelta 1966 2. painos. Siistejä virheettömiä sivuja 402.

Kirjan paino n.0,7 kg ja paksuus yli 3cm, joten edullisin postitus kilon Huutopaketissa 5,95€. Jos tuo ei sovi sinulle niin postin 2 kg paketti 9,90€.

Takakannen teksti:

Kertomus miehistä, joiden päässä on vihreä baretti, John F. Kennedyn erikoisjoukkojen tunnus. Näitä miehiä on kaikkialla kehitysmaissa, joissa kommunisteilla on vallankumouspyrkimyksiä: he toimivat kommunismin vastustajien neuvonantajina ja sotilaskouluttajina. Tämä kirja kertoo pääasiassa näiden erikoismiesten operaatioista Etelä-Vietnamissa, jossa tilanne on muuttunut raivokkaaksi sodaksi.
Yksi heistä on Steve Kornie eli suomalainen Mannerheim-ristin ritari Lauri Törni, jonka johtamia taistelutoimia kirjailija laajasti kuvaa tehden Törnistä erään Vietnamin sodan suurimmista sankareista.
”Vihreät baretit” on kirjoitettu kaunokirjalliseen muotoon. Silti näillä sivuilla olevat asiat, joita on ehkä vaikea uskoa, ovat totta. Nimiä ja yksityiskohtia on kirjailija muuttanut, koska erikoisjoukkojen operaatiot Vietnamissa ovat toisinaan varsin epäsovinnaisia. Jos sellaiset tapahtumat esitettäisiin todenmukaisina ja ilmoitettaisiin nimet, päivämäärät ja paikat, voisivat Yhdysvaltojen Vietnamissa olevat suunnittelijat joutua vaikeaa tilanteeseen ja upseerien urat vaarantua.

Fennican tiedot:

Tekijä:Moore, Robin.

  • Nimeke:Vihreät baretit : romaani / Robin Moore ; suom. Jorma Partanen.

  • Kieli:suomi

  • Julkaistu:Jyväskylä : Gummerus, 1966.

  • Ulkoasu:402, [1] sivua

  • Huomautus:Lisäpainokset: 2.-3. p. 1966.

  • Alkuteoksen kieli: eng

  • UDK-luokitus:820 -3

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

19,05 €
tai
Sulkeutuu 11 vrk 6 h 27 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,05 € Sulkeutuu 11 vrk 6 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.