Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

- viidakkokirja - 40-vuotisjuhlajulkaisu

Viidakkokirja on yksi Disneyn suosituimmista elokuvista kautta aikojen. Rudyard Kiplingin kirjoihin perustuva elokuva tarjoaa jännitystä, hauskanpitoa ja svengaavaa musiikkia, joka ei jätä ketään kylmäksi! Kun huhut vaarallisen Shere Khan -tiikerin paluusta kantautuvat pantteri Bagheeran korviin, tämä päättää viedä ystävänsä, viidakkopoika Mowglin turvallisempaan paikkaan lähelle ihmiskylää. Mutta Mowgli ei pidä ajatuksesta ollenkaan  viidakkohan on hänen kotinsa! Poika karkaa ja törmää huolettomaan Baloo-karhuun, joka ottaa tehtäväkseen opettaa Mowglille kaiken villissä 
viidakossa selviytymisestä. Liity Mowglin, Balooon, Bagheeran, kuningas Louien, Kaa-käärmeen ja muiden tämän unohtumattoman klassikon hahmojen seuraan, jossa svengaa taattuun Disneyn tyyliin!

- viidakkokirja 2

Valmistaudu uuteen viidakkoseikkailuun, sillä tulossa on mitä svengaavin jatko-osa Disneyn yhdelle kaikkien aikojen rakastetuimmista klassikoista!  Tarina alkaa siitä mihin Viidakkokirja päättyi: Mowgli on jättänyt viidakon asuakseen nyt ihmiskylässä. Hän viihtyy hyvin uudessa perheessään, etenkin pikkuisen Ranjan-pojan ja kauniin Shantin seurassa. Mutta syvällä viidakon uumenissa ikävöi Baloo ystäväänsä ja niinpä karhu hiipii eräänä yönä ihmiskylään tapaamaan Mowglia. Kylässä syntyy suunnaton hämminki, ja kaverukset löytävätkin itsensä pian viidakosta. Ranjan ja Shanti kaipaavat ystäväänsä ja lähtevät etsimään Mowglia. Siitä seuraakin monta villinhauskaa seikkailua Bagheera-pantterin, Kaa-käärmeen ja kostonhimoisen Shere Khanin kanssa! Liity mukaan viidakon svengijengiin ja jammaile uusien, ihastuttavien laulujen mukana - unohtamatta upouutta versiota vanhasta tutusta laulusta "Karhunelämää"! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
Sulkeutuu 76 vrk 21 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 76 vrk 21 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.