Kuvaus

Äkäslompolon keskustan läheisyydessä rivitalohuoneisto 30m2 ja parvi 10m2, hyvällä varustetasolla: sauna, pesuhuone, takka, täysin varusteltu keittiö, wc, terassi ja varasto. Makuutilat neljälle. Yhtiövastike 160 euroa/v (vuosina 2021 ja 2022 peritään ylimääräinen vastike pesuhuone- ja keittiöremontin vuoksi, joka on tehty). Ei vastikerästejä. Jounin kaupalle vain 1 kilometri. Seuraava lomaviikko 30.10.- 6.11.2021. Ylläs on hieno luontolomakohde (vaellusreittejä Lapin luonnossa ja raikas ilma).
RCI pistepurku tehty.

Myyntiehdot:
Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta, eika? Ostajalla ole kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta. Kauppahinnan lisäksi ostaja maksaa varainsiirtoveron 2% huutosummasta, ostaja toimittaa kauppakirjaan tiedot viipymättä (viimeistään 3 vrk:n kuluessa).

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
100 €
Sulkeutuu 7 vrk 10 h 8 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 100 € Sulkeutuu 7 vrk 10 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.