Kuvaus

Kuvien dvd suomitekstein.

Viinin Viemää   (2 DVD)   uusi ja muoveissa.
 

Jaakko on ihan tavallinen kaveri, joka pitää hyvästä ruoasta ja viinistä. Jaakon suhde viiniin alkoi 80-luvun lopulla traumattisella tutustumisella edulliseen Soave-valkoviiniin ja on edennyt siitä vuosien kuluessa punaisten viinien suuntaan - aivan kuten tuhansilla muillakin suomalaisilla.

-"Mä en vaan oikeesti osaa erottaa eri viinejä. Kaikki maistuu samalta - eli hyvältä. Voiko mun maku olla niin kehittymätön, että mä en erota huonoja viinejä hyvistä? Mä en oo enää teini. Joskus tulee mietittyä, että ehkä elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi mauttomaan ruokaan ja yksinkertaiseen viiniin. Asialle pitäisi varmaan tehdä jotain."

Jaakko oli sanojensa mittäinen ja lähti pitkälle matkalle etsimään hyvää viiniä ja ruokaa.

Jaakko vierailee upeilla viinialueilla Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa ja antaa paljon hyviä vinkkejä matkustamiseen sekä hyödyllistä tietoa eri alueiden viineistä ja ruoasta. Italiassa Jaakko käy supersuositussa Toscanassa, aristokraattisemmassa Piemontessa sekä uudessa tuttavuudessa Veneton alueella. Ranskassa Jaakko kiertelee Champagnen, idyllisen Rhonen ja Languedoc-Roussillon alueilla. Espanjassa Jaakko matkustaa Barcelonasta Riojaan.

Ohjaus
Minna Virtanen

Näyttelijät
Jaakko Saariluoma

Kesto:
2 Tuntia 56 min

Tekstitys:
Suomi, Englanti

R2

K-3

Suomikannet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 23 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 58 vrk 23 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.