Kuvaus

VIIRU & PESONEN - PIKKUKEPPOSIA JA SUURTA YSTÄVYYTTÄ

UKKO PESONEN ASUU PIENESSÄ PUNAISESSA MÖKISSÄ JA HÄNEN PÄIVÄNSÄ KULUVAT MUKAVASTI HALKOJA HAKATESSA, NIKKAOIDESSA, KEKSINTÖJÄ TEHDESSÄ JA KANOJA HOITAESSA. OIKEASTAAN HÄNELLÄ ON KAIKKEA, MITÄ HÄN VOISI ELÄMÄLTÄÄN TOIVOA. VAIKKA KYLLÄHÄN PESONENKIN TUNTEE JOSKUS OLONSA HIEMAN YKSINÄISEKSI. ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ HÄNEN HUOLEHTIVAINEN NAAPURINSA ROUVA ANTTONEN TUO PESOSELLE PIENEN KISSANPENNUN, JOTTA VANHA VANHALLA MIEHELLÄ OLISI EDES JOTAIN SEURAA. PESONEN ANTAA KISSANPOJALLE NIMEN VIIRU JA KASVATTAA SITÄ HELLÄSTI KOTONAAN. KUN VIIRU ALKAA YHT`ÄKKIÄ ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ PUHUA, ONNESTA TULEE TÄYDLLISTÄ, JA NÄISTÄ KAHDESTA TULEE EROTTOMATTOMAT YSTÄVÄT.

NAAPURI KOSONEN SEUAA MIEHEN JA KISSAN YSTÄVYYTTÄ HIEMAN HÄKELTYNEENÄ JA PITÄÄ PESOSTA TÄRÄHTÄNEENÄ. KOSOSELLA ON KUITENKIN MUITAKIN MURHEITA - HÄNEN KUKKONSA EI NIMITTÄIN LOPETA KIEKUMISTA. ENNEKUIN ÄÄNEKÄS KUKKO JOUTUU PATAAN, RIENTÄÄ ROUVA ANTTONEN ONNEKSI HÄTIIN JA PYYTÄÄ HYVÄSYDÄMISTÄ PESOSTA PELASTAMAAN KUKON OTTAMALLA SEN HOITOONSA. KILTTI PESONEN SUOSTUU AUTTAMAAN JA PIAN NIIN PESONEN KUIN HÄNEN KANANSAKIN OVAT INNOISSAAN KANALAN UUDESTA ASUKKAASTA. MUTTA VIIRU ON SURULLINEN JA TUNTEE OLONSA SYRJÄYTETYKSI, KUN KUKKO VARASTAA KAIKEN HUOMION. PIENI KISSA PELKÄÄ MENETTÄVÄNSÄ PARHAAN JA AINOAN YSTÄVÄNSÄ...

ELOKUVA PERUSTUU SVEN NORDQVISTIN KIRJOIHIN: " VIIRU KATEISSA", "VIIRU JA KOSOSEN KUKKO", " VIIRU JA PESONEN KETTU JAHDISSA" JA " VIIRUN SYNTYMÄPÄIVÄT".

ÄÄNINÄ:

JUKKA VOUTILAINEN, JOHANNA VIKSTEN, JAMO KOSKI, INKERI WALLENIUS, KATJA AAKKULA JA EEVA SOIVIO

VALMISTUSVUOSI 2014

KESTO 1H 26MIN PUHUMME SUOMEA JA RUOTSIA

PAHVIKOTELOSSA JONKA PÄÄLLÄ MUOVIT

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,95 €
Sulkeutuu 83 vrk 10 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 83 vrk 10 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.