Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

VIKKELÄT TASSUT :

Lasten luontosarja nisäkkäistä omissa elinpiireissään.

Luontokuvaaja Kari Hautasen upeita luontokuvia lapsille. Pikku Kakkosesta tutuissa lasten luontodokumenteissa tulevat kotimaamme eläimet ja luonto houkettulevasti ja viihdyttävästi tutuiksi.
Tiedätkö, mitä siili tekee talvisin? Entä vaihtaako orava karvaa? Kuka asuukaan kesähuvilalla lumen tultua? Mikä on poron herkkuruokaa? Tai montako huonetta on majavan pesässä? Vikkelät tassut -sarjassa tutustutaan Eno Elmerin opastuksella sekä pihapiiristä tuttuihin että vähän vieraampiinkin nisäkkäisiin.
20-osaisen sarjan jaksoissa tulevat tutuiksi: Poro, siili, saukko, kettu, piisami, mäyrä, hiiri, rusakko ja metsäjänis, orava, ahma, valkohäntäpeura ja metsäkauris, supikoira, lumikko, päästäinen, metsämyyrä ja sopuli, karhu, hirvi, susi, ilves ja majava.

TSIRLIPS : (muoveissa , uusi )

Lasten luontosarja kotimaamme linnuista.

Luontokuvaaja Kari Hautasen upeita luontokuvia lapsille. Pikku Kakkosesta tutuissa lasten luontodokumenteissa tulevat kotimaamme eläimet ja luonto houkuttelevasti ja viihdyttävästi tutuiksi.
Tsirlips-sarjassa tarkastellaan suomalaisten siivekkäiden elämää Eno Elmerin opastuksella. Eno kiikaroi lintuja milloin missäkin ja nähdyiksi tulevat mm. ruokansa joen pohjasta sukeltava koskikara, uljaiden kurkien tanssi, kyhmy- ja laulujoutsen, peipon pesä pienine poikasineen sekä Lapin tuntureilla asustavat linnut ja maamme pienin lintu hippiäinen.
30-osaisen sarjan jaksot ovat: Koskikara, tiaiset, punatulkku ja keltasirkku, peippo, kurki, räkättirasta, kyhmyjoutsen, telkkä, västäräkki, pajulintu, pikkutylli pääskyt, laulujoutsen, kirjosieppo, kaakkuri, kalalokki, korppi, lapin linnut, tunturilinnut, tilhi ja urpiainen, varislinnut, kottarainen, pellon linnut, teeri ja hippiäinen, silkkiuikku, pöllöt, sinisorsa, haahka ja tiira, tikat ja viherpeippo.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 111 vrk 17 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 111 vrk 17 h 37 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.