Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Muistelmia ja havaintoja kulissientakaisesta diplomaattitoiminnasta Suomessa 1954-84

"Ministerineuvos Viktor Vladimirovin nimi on tullut esille jokseenkin kaikissa poliittisluontoisissa muistelmissa ja poliittisesta elämästämme kertovissa teoksissa viime vuosina. tämä korkea-arvoinen KGB:n upseeri ja neuvostodiplomaatti ehti oleskella maassamme pitkään ja luoda henkilökohtaiset suhteet moniin suomalaisiin poliittisiin ja muidenkin alojen vaikuttajiin.

Viktor Vladimirov kertoo muistelmissaan uransa alkuvaiheista Neuvostoliitossa, tutustumisestaan Suomeen ja suomalaisiin, toiminnastaan Suomessa, suomalais-neuvostoliittolaisten suhteiden hoidosta - jossa teoria ja käytäntö eivät läheskään aina ole kohdanneet toisiaan - Suomen keskeisten poliittisten tapahtumien heijastuksista neuvostopolitiikassa, presidentinvaaleista, noottikriisistä ja hallitusten muodostamisesta suomessa sekä niiden vaikutuksesta hänen kotimaansa politiikkaan, diplomaatin arjesta, joka on kokonaan muuta kuin sen kuvitellaan olevan... (TAKAKANSI)

 

Otava 1993, 1. painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa; kansipaperin kunto on tyydyttävä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.12.2017 8:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.