Kuvaus

nuoren jalkapalloilijan harjoituskirja. Litmanen, Maradona, Forssell, Rooney, Riihilahti¿ Heille kaikille pallo on ollut rakkain leikkikalu ja sitä on kesytetty puistoissa, takapihoilla, kaduilla ja porttikäytävissä. Päivittäinen yhdessäolo pallon kanssa näkyy siten, että nahkakuula tottelee heitä kuin hyvin koulutettu lemmikkieläin.

Jalkapallo on taitolaji ja taidon oppiminen on helpointa lapsuus- ja nuoruusvuosina. Harjoittelussa on tärkeää hyödyntää taidon oppimisen herkkyyskausi, sillä murrosiän jälkeen samojen taitojen oppiminen vaatii huomattavasti enemmän työtä. Saadakseen silkinpehmeän kosketuksen on pallon kanssa leikittävä säännöllisesti myös omien jalkapalloharjoitusten ulkopuolella.

Taituriksi tähtien avulla on inspiraation lähde nuorelle jalkapalloilijalle, joka haluaa kehittyä taitavaksi pelaajaksi. Kirjassa kerrotaan, miten useat nykypäivän tähdet harjoittelivat 10-, 12- ja 15-vuotiaana, ja mitä he jälkeenpäin ajatellen tekisivät toisin. Jokaisella pelaajalla on oma tarinansa ja oma tiensä kansainvälisille kentille. Kirja tarjoaa myös ammattivalmentajien näkemyksiä siitä, mikä on lasten ja nuorten harjoittelussa tärkeää ja olennaista. Mukana ovat myös konkreettisia harjoitusvinkkejä ammattipelaajilta ja -valmentajilta. Kirjassa on harjoituspäiväkirjaosio, mihin nuoret jalkapalloilijat voivat kirjata omia harjoitus- ja pelimerkintöjään ja muitakin tärkeitä tapahtumia elämässään. Kuten Aki Riihilahti sanoo: "Päiväkirjan pitäminen on muuttanut elämäni".

1. p. 2007 Ajatus, Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni uudenveroinen

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 8 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 112 vrk 8 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.