Tuote on myyty käyttäjälle mr-john hintaan 8 €

Kuvaus

Ville Rannan sarjakuvaromaanista KAJAANI (2008) ilmestynyt pehmeäkantinen painos. Elias Lönnrotin hurjaa ja intiimiä elämää Kajaanissa 1800-luvulla kuvaava teos on saanut kiitosta ilmestymisestään lähtien. Se on ollut ehdolla Sarjakuva-Finlandia-palkinnolle 2009, ja ranskannos oli ehdolla Ranskan kansainvälisesti parhaaksi albumiksi 2010. Kajaani on tähän mennessä käännetty ranskaksi ja ruotsiksi.

Suurmies on joutunut kohtalon leikkikaluksi. Hän on juuttunut Kajaaniin maalaislääkäriksi, köyhien sukulaisten kiusaamaksi ja alkoholisoituneen paikallisen seurapiirin vangiksi. Hän on veloissa, stressaantunut ja epämääräisessä suhteessa perheelliseen rouvaan. Kun suhde paljastuu, täydellinen vankila on valmis. Suurmies harkitsee pakoa Venäjälle.

Ville Rannan sarjakuvaromaani sekoittaa Elias Lönnrotin (1802-1886) elämäkertaa ja fiktiota tavalla, joka rusikoi kansallista legendaa ja näyttää ihmisen heikoimmat hetket. Ruuduton, raju piirrosjälki murtaa sarjakuvan totuttuja muotoja sekä kuvaa syrjäistä pikkukaupunkia ja sankarinsa tempoilua harvinaisella ilmeikkyydellä ja tunteen voimalla.

Hyväkuntoinen, nidottu, 283 sivua.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.10.2017 22:17

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.