Kuvaus

Ville Vallgren ABC BOK med bilder - Ville Vallgrenin ABC KIRJA, suomentanut Meri Utrio

Kustantajana on Amanita v. 2003 (1. painos), 287 sivua (runsaasti mustavalkoisia valokuvia).

Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen.

Ruotsinkielinen osuus on näköispainos vuoden 1916 teoksesta.  Joka sivulla on esitetty suomennos alunperin ruotsinkielellä kirjoitetusta tekstistä.

"Ville Vallgren: ABC-Kirja-Bok

Kuinka ei iloinen Ville-ukkelimme soveltuisi kirjailijaksi juuri sillä alalla minkä hän teoksessaan Ville Vallgrens ABC bok (Ville Vallgrenin ABC-kirja) - on itselleen valinnut? Pitkän ja kunniakkaan taiteilijaelämänsä varrella on hän nähnyt ja kuullut kaikenlaista kertomisen arvoista, ja itse henkilökohtaisesti ollut mukana monessa hauskassa kohtauksessa; hänen kelpo muistinsa on hämmästyttävän pettämätön, ja hänen iloiset silmänsä varustetut hyvillä laseilla - sellaisesta syntyy potria muistelmia. Ja ruoka ja juoma – kukapa ne paremmin tuntisi kuin tämä pulleavatsainen, ikuinen boheemi, jonka suun kautta monet viinit ja kyljykset ovat kulkeneet asianomaista tietään. Kun siihen lisää hänen räiskyvän temperamenttinsa ja lämpimän, hyvän sydämensä, niin totta maar siitä syntyy jotain enemmän kuin mukavaa.

Elmer Diktonius

Vallgren imponerar i sitt monumentala verk med ett livsmod och en brio, som vanliga dödliga knappast ens uppnå med champagne i blodet. Han berättar om konstnärsliv i sus och dus – med ett otroligt minne för mat och dryck och lustbarheter; och anslår han även mjukt vemodiga strängar, så upplysa de oss endast om hans borgerliga jag, hans levnadsfriga väsen i handel och vandel.

Rolf Lagerborg"

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15 €
tai
Sulkeutuu 3 vrk 18 h 44 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 3 vrk 18 h 44 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.