Kuvaus

Supersuosittu draamasarja vuodelta 1990 kertoo vastavalmistuneesta lääkäristä, joka muuttaa pikkukaupunkiin Alaskaan.

Cicelyn syrjäisessä pikkukaupungissa Alaskassa elämä ei ole koskaan tylsää. Siellä mikään ei ole mahdotonta ? luminen viuhahdus kylänraitilla, kauan kadoksissa olleen sukulaisen outo ilmestyminen tai Maggien poikaystävien kuoleminen yksi toisensa jälkeen. Villin Pohjolan värikkäiden henkilöhahmojen sekä merkillisten juonenkäänteiden ansiosta ohjelma jäi miljoonien katsojien sydämiin. Vuonna 1990 alkanut sarja palkittiin kuuden tuotantokautensa aikana seitsemällä Emmyllä.

Tohtori Joel Fleischman (Rob Morrow) on urbaani newyorkilaisjuppi, joka joutuu muuttamaan neljäksi vuodeksi Alaskaan töihin täyttääkseen opiskeluvelkansa maksuehdon. Joelin seikkailut hänelle epäluontevassa ympäristössä on Villin Pohjolan kantava teema, mutta myös muut erikoiset henkilöhahmot tekevät sarjasta jännittävän. Cicelyssä asuvat mm. DJ-filosofi Chris (John Corbett), baarinpitäjä Holling (John Cullum), kaupungin patriarkka Maurice (Barry Corbin), elokuvaaja Ed (Darren E. Burrows) sekä lentäjä Maggie (Janine Turner). Cicelyn kaupunki on persoonallinen Twin Peaksia muistuttavalla tavalla. Intiaanien mystiikka sekoittuu siellä revontulten sävyttämiin unelmiin, kadonneisiin perheenjäseniin ja huhuihin Adamiksi kutsutusta lumimiehestä.

Villi Pohjola on pako utopiaan ? paikkaan, jossa elämä on kiintoisaa mutta turvallista, ihmiset ovat oivaltavia, mystisestä tulee todellisuutta eikä kenenkään tarvitse ahdistua puuduttavan tylsässä työpaikassa. Cicelyssä on ihanaa käydä vierailemassa, edes tunti kerrallaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 75 vrk 6 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 75 vrk 6 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.