Kuvaus

Ohjelman alussa iloinen Mikki Hiiri saapuu kuvaan, esittelee itsensä: "Minä tässä, Mikki Hiiri." ja kysyy: "Hei, haluatteko tulla kerhooni?" Arvattuaan katsojan vastaavan myöntävästi hän sanoo "Selvä" ja jatkaa: "Minä melkein unohdin - jotta kerhotalo saadaan esille, pitää sanoa taikasana: Miiska, muuska, Mikki Hiiri". Tämän jälkeen alkaa tunnusmusiikki ja Mikin takana olevalle nurmikentälle nousee maasta animoituna Mikki Hiiren muotoinen kerhotalo. Osassa jaksoista Mikki Hiiri toteaa alussa: "Tämä on Mikki Hiiren kerhotalo" ja osassa taas: "Tämä on Mikki Hiiren kerho."

Mikki ystävineen puuhaa aina jotain hauskaa ja seikkailee. Jakson alussa eteen tulee ongelma, jonka Mikki ystävineen päättää ratkaista. Tämän jälkeen käynnistetään mikkikoje, toiselta nimeltään Touhotin, joka luo mikittimet. Mikitin on myöhemmin ongelman ratkaisussa tarvittava elollinen tai eloton asia. Näitä luodaan kolmesta viiteen kappaletta, joista yksi on aina mysteerimikitin. Mysteerimikitintä käytetään, kun tiedossa olevat mikittimet eivät auta ongelman ratkaisussa.

Seikkailun edetessä, kun hahmot tarvitsevat jotain jota heillä ei ole, ja arvellaan tarvittavan mikitintä kutsutaan Touhotinta huudolla: "Hoi Touhotin!" Touhotin on Mikki hiiren pään muotoinen laite, joka tuo alussa mikkikojeen luomat mikittimet. Lopuksi, kun kaikki Mikittimet on käytetty, Mikki pyytää katsojia hurraamaan. Samalla Touhottimen takana lentää ilotulitteita.

Ohjelman loppuessa, kun kaikki mikittimet on käytetty, palataan kerholle. Jakso loppuu TipTop-tanssiin, jonka aikana Mikki käy vielä lyhyesti läpi sarjan tapahtumat. Ystävykset poistuvat kerholta ja Mikin poistuttua viimeisenä portista ja sanottua: "Hei, Hei!", kerhotalo häviää animoituna nurmikentälle. Lopuksi Mikki sanoo: "Nähdään taas pian!"

20.Villit numerot

Mikin villit numerot,

Iineksen karitsa,

Mikin jättiyllätys

ja

Superhessun superpulma

 

2. Katsomaton DVD Vielä muoveissa Käy vaikka lahjaksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,90 €
tai
Sulkeutuu 69 vrk 7 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,90 € Sulkeutuu 69 vrk 7 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.