Kuvaus

Vintage 60-luvun englantilainen, Twiggy-tyylinen, Banner-merkkinen, sinivalkoinen ruutumekko. Mekossa on kivat kaulukset ja mekon etupuolella on pitkä vetoketju.

Kunto:

Mekko on erinomaisessa vintage-kunnossa.

Merkki:

Banner, Made in GT. BRITAIN

Materiaali:

50 % Terylene (Polyester) 50 % Nylon. Kangas on mielestäni miellyttävän tuntuista ja laskeutuu kauniisti.

Mitat:

Rinnan ympärys noin 84 cm
Vyötärön ympärys noin 82 cm
Lantion ympärys noin 89 cm
Pituus noin 87 cm
Olkasauma-olkasauma mekon edestä mitattuna: 34 cm

Hakusanoja: 60-luku, vintage, retro, 60’s, sixties, wanha, 60-luvun, vintagemekko, vintage-mekko, mod, modi, modernisti, mod-muoti, mod-tyyli, OP, OP-muoti, Lontoo, Twiggy, Mad Men, Swinging London, ruutu, ruudullinen, sininen, valkoinen, sinivalkoinen, ruutumekko

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI! VAATTEITA JA MUITA TAVAROITA 40- 50- 60- JA 70-LUVULTA.

MUUTA HUOMIOITAVAA:
 
Luethan tämän ennen kuin teet tarjouksen tai ostat kohteen
 
En ole voinut ”testata” kaikkia keräilemiäni vintage-tavaroita (esim. kengät), joten en tiedä jokaisen tavaran kestoa käytössä. Kyseessä on vanha tavara ja sillä on voinut olla useita omistajia, sekä sitä on voitu säilyttää monenlaisissa olosuhteissa.
 
Olen otsikoinut jotkut kohteet tietyn tai tiettyjen vuosikymmenten mukaan. Olen kuitenkin vain harrastaja, en ammattilainen, eli otathan huomioon, että arvio kohteen iästä on harrastajan tekemä.
 
Kaikkia myymiäni vaatteita ja tekstiileitä ei ole pesty tai pesetetty ennen myyntiä. Ne ovat kuitenkin siistejä (omista siisteistä kaapeista) jos ei toisin mainita.
 
En vastaa Postin virheistä.
 
Myymilläni tavaroilla ei ole palautusoikeutta, joten jos haluat tietää jotain kohteeseen liittyvää, jota en ole kohteen kuvauksessa maininnut, niin otathan yhteyttä ennen kuin annat tarjouksen tai ostat kohteen.
 
Muistathan antaa minulle käyttäjäpalautetta Huuto.netin kautta, jotta tiedän tavaran saapuneen perille ja kaupan onnistuneen. Palautteen saatuani annan oman palautteeni sinulle. Jos aiot jättää negatiivista tai neutraalia palautetta, niin otathan ensin yhteyttä minuun, yritetään selvittää asia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Sulkeutuu 8 vrk 11 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

45 € Sulkeutuu 8 vrk 11 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.