Kuvaus

Myytävänä kuvanmukainen vanha aito Camee -rintakoru ja -riipus. Materiaali todennäköisesti messinkiä, joka on hopeoitu, ei leimoja. Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa, Rintaneulan lukko kunnossa ja toimii. Korussa kaunis Camee, hopeointi kulunut ja korussa on vuosikymmenien aikana kertynyttä likaa, ei ole puhdistettu. se jää ostajalle. Jos etsi uudenveroista, niin tämä koru ei ole sinulle sopiva. Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa(=hyvä), mutta putsauksen ja hopeoinnin kulumisen takia(=tyydyttävä).

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Koru on paljon kauniimpi luonnossa. 

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. Erikoiksuuksia joukossa.

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, rintakoru, rintakoriste, Camee, Kamee, Cameo, neito, nainen, naisen, rintakuva,kulta, kultamainen, messinki, messinkinen, hopeoitu, hopea, Ag, Silver, arvokas, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, viktoriaaninen, victorian, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, käsityö, käsin tehty, koriste, koristeellinen, nikkelitön, nickel free.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Sulkeutuu 12 vrk 19 h 18 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 50 € Sulkeutuu 12 vrk 19 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.