Tuote on myyty käyttäjälle Hunajasieni hintaan 7 €

Kuvaus

Myytävänä kuvanmukaiset vintage Kalevala Korun Lintunen riipus, ketju kadonnut aikojen saatossa. Kunto hyvä/tyydyttävä, huonompi kunto kuin rintakorulla, mutta parempi kuin korviksilla. Huomioi kunto, älä huuda, jos haluat priimaa. Kyseessä vanha koru, virunut käyttämättömänä vuosikausia korulippaassa. Saman sarjan korvakorut  ja rintakoru toisina kohteita.


Leima KK.
Materiaali: Pronssi.

Mukaan ei tule koteloa.


Taivaalla lentävien lintujen on uskottu olevan yhteydessä jumaliin. Niiden on uskottu omaavan tietoa, jonka ainoastaan jumalat tiesivät. Ihminen voi saada tiedon vain, jos ymmärtää lintujen kieltä. Ehkä siksi monet tietäjät matkasivat esi-isien luo linnun hahmossa. Lintu oli sanansaattaja ihmisten ja jumalten välillä. Tämän linnun esikuva on peräisin Maariasta ajalta 800-1050 jKr.

Korulippaiden tyhjennys käynnissä. Myyntiin tulee uusia ja vanhoja, käyttämättömiä tai käytössä olleita koruja. 

Pahoittelen huonoa kuvan laatua. Koru on paljon kauniimpi luonnossa. 

Katso myös muut kohteeni! Jokaisen makuun löytyy omat uniikit korvakorut ja paljon myös muitakin koruja.Myynnissä paljon erilaisia, eri värisiä, näköisiä ja kokoisia koruja. Materiaaleina mm. muovi, lasi, kivi, jalokivet(hiotut ja luonnon muovaamat), metallit. Metalliosien materiaalit nikkelittömiä, yleensä platinaa, väreinä pronssi, hopea, kulta ja antrasiitti/musta. 

Yhdistän huutoja samaan pakettiin, huuda useampi tuote yksillä postikuluilla!

Koru, korut, korusetti, korvakoru, korvikset, korvis, rintakoru, riipus, kaulakoru, pronssi, pronssinen, pronssiset, Kalevala Koru, Kalevala, Karjala, lintu, lintunen, linnut,  arvokas, vanhahtava, vanha, vanhanaikainen, empire, vintage, retro, boho, uniikki, yksilöllinen, käsityö, käsin tehty, koriste, koristeellinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2021 12:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 26.10. klo 22:06

Mikäs tän koko on?

Jos on sama kuin tämän Caratian myymän (20 mm), niin ehkä tästä hinnastasi voi tinkiä?

https://caratia.fi/products/kalevala-koru-lintunen-riipus-912367

26.10. klo 22:13

Piti käydä mittaileimassa, pituus 2,3 cm.