Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt huutamaan!

Sekalaisia vintage koruja lähinnä kullan ja hopean sävyissä, materiaaleista ja valmistajista ei varmuutta, koska ei leimoja. Koruissa on vaihtelevasti patinaa, kuten asiaan kuuluu.

3 kpl riipuksia. Vanha pronssinen? ristiriipus noin 39 x 19 mm, ei leimoja, mahdollisesti jopa toisen maailmansodan ajalta 1940-luvulta mutta joka tapauksessa vanha. Hopeanhohtoinen tähtiriipus noin 23 x 19 mm. Upea medaljonki kaulakello / taskukello, koristeena kuu ja tähdet, sisällä digitaalinen näyttö, ei toimi, mutta nättihän tämä on riipuksenakin. Koko noin 45 x 30 mm.

1 kpl ihana sininen sydän korusetti: kullattu? riipus ja korvakorut. Täyteläisen siniset sydämet valkoisten kivien kehystämänä. Riipus noin 22 x 12 mm. Korvakorut noin 13 x 12 mm. Sydämenmuotoiset siniset kivet ovat sinistä emalia.

Näyttävät vintageketjut punaista ja hopeaa noin 47 cm. Vintagekaulakorussa vuorottelevat punainen ja hopeanhohtoinen kaulaketju. Yläosan singaporeketjun (vai cordellketjun) leveys noin 2,5 mm ja etuosan paksun ketjun noin 10 mm. Uskoisin, että tämä koru on tarkoituksella tumma.

+ Mukana myös yksi uusi koru: Musta hattu ja kullatut viikset kaulakoru, englantilainen, korumetallia. Säädettävä panssariketju noin 40,5–48,5 cm ja leveys noin 2,2 mm. Pieni musta hattu noin 12 mm ja kullanhohtoiset viikset noin 18 x 6 mm. Ostettu Lontoosta.

Kannattaa kurkistaa muutkin myyntikohteeni: paljon kauniita nostalgisia koruja, kultaa, hopeaa, pronssia ym. t. napsunkka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2022 22:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.