Tuote on myyty käyttäjälle JohnnyBazooka hintaan 3 €

Kuvaus

DVD:T UUSIA JA MUOVEISSA. VALITSE HALUAMASI ELOKUVAT HINTAAN 3 EUROA/KPL JA ILMOITA HUUTOSI JÄLKEEN MITKÄ ELOKUVAT HALUAT.

1. AGENTTI 000 JA KUOLEMAN KURVIT:
Terroristeilla on käsissään ase, jonka avulla voidaan muuttaa ihmisten käytöstä. Suomen maine on vaakalaudalla, kun ulkoministeri kaataa piimät Sheikki Ali Habin päähän tärkeässä neuvottelussa. Suojeluspoliisin on pakko hälyttää apuun Salaisen Palvelun agentti 000 (Ilmari Saarelainen). Kun vauhtiin päästään Agentti 000:n käsittelyssä kaatuvat niin konnat, kuin kaunottaretkin. Konnat koviin nyrkkeihin ja kaunottaret hellään syleilyyn. Pääosissa Tenho Sauren ja Ilmari Saarelainen.

2. PEKKA PUUPÄÄ SEIKKAILEE:
Visa Mäkisen ohjaaman ja tuottaman Pekka Puupää televisiosarjan suosio yllätti kaikki 80-luvun alussa. Erinomaisten katsojalukujen myötä sarjasta tuli aivan ilmiö. DVD:llä hulvaton komediapläjäys, TV-sarjan jaksot:
•Pekka ja Pätkä yövartijoina
•Pekka ja Pätkä autokoulussa
•Pekka ja Pätkä kiipelissä


3. PEKKA PUUPÄÄ TOSITOIMISSA:
Visa Mäkisen ohjaaman ja tuottaman Pekka Puupää televisiosarjan suosio yllätti kaikki 80-luvun puolivälissä. Erinomaisten katsojalukujen myötä sarjasta tuli ilmiö! Tämä DVD sisältää Pekka ja Pätkä TV-sarjan jaksot:
Pekka ja Pätkä melkein vieraissa:
Pekka ja Pätkä törmäävät kesken töiden Sariin ja Minnaan, jotka pyytävät kaveruksilta apua puutarhakeinun kokoamisessa. Justiinan ystävätär pyöräilee ohi ja sattuu näkemään, kun Pekka Puupää, Pätkä ja heidän uudet tuttavuutensa nauttivat kootun puutarhakeinun iloista...


Pekka ja Pätkä lainvartijoina:
Pekka ja Pätkä sotkeutuvat hämärähommiin vahtimalla tietämättään laatikollista laittomia videokasetteja. Laatikko varastetaan heidän nenänsä edestä, ja kiireinen poliisi valtuuttaa kaverukset selvittämään rikoksen itse.


Pikkarainen rakastuu:
Naapurustoon muuttaa uusi, viehättävä asukas, johon talonmies Pikkarainen oitis ihastuu. Talonmiehen viransijaisuus lankeaa Pekalle ja Pätkälle, sillä Pikkaraiselle ilmaantuu äkillinen tarve lomaan.


4. YÖN SAALISTAJAT:
Pomon johtama rikollisliiga suunnittelee kaikkien aikojen kultaryöstöä. Kapulana rattaassa on Pete (Ilmari Saarelainen), liigaan soluttautunut kovanyrkkinen kyttä. Peten peiteroolin paljastuessa tilanne käy erityisen vaaralliseksi ja kuumaksi. Petellä on kuitenkin jo kuumat paikat myös liigan kaunottaren Velman kanssa. Tämä johtaa lopulta kuolettavaan välien selvittelyyn häikäilemättömän ja sadistisen Reunan (Matti Mäntylä) kanssa.

Postikulut:
* 1-2 DVD: 2,00 euroa
* 3-4 DVD: 4,00 euroa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.11.2017 0:50

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.