Tuote on myyty käyttäjälle fitimsamm hintaan 11 €

Kuvaus

VOI MAHOTON! - MIKÄ PAKETTI!

Tarjolla taas tuttua VOI MAHOTON!  - laatua. On lähtöhinnan ja tavaran välinen suhde kohillaan.

29kpl SUOSIKKI-LEHTEÄ vuosilta 1999 - 2002

7kpl FLASH-lehteä. Samoilta vuosilta kuin Suosikki. Flash oli Suosikin mukana tuleva muoti, matkailu, harrastus sekä tredejä esittelevä lehti.

KUNTO: Suurin osa priimakunnossa eli uudenveroisia. Parista Suosikista kansi on aivan hieman löysällä. En ole ihan varma onko kaikissa lehdissä mukana enää kannessa luvattua julistetta tms. Samoin näin, että ainakin yhdestä lehestä oli leikattu pois joku pop-kuva. Eli olen selaillut lehdet vain pintapuolisesti! Mutta tällä tarkastelulla pidän kokonaisuutta erittäin hyvässä kunnossa olevana. jotkut lehdet uuden veroisia ja jotkut lähes uudenveroisia. Hyvää heikommassa kunnossa ei ole yksikään lehti!

Lehtien takakannessa on tilaajan nimi. Eli tyttäreni antoi lehdet mulle muuttaessaan omaan kämppääsä saatesanoilla; Vie roskiin tai tee mitä tykkäät!  

 Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT.

Paketti painaa muutaman kilon ja on kolltaan n. 35cm x 26cm x 13cm. TOIMITUSMAKSU varmuuden vuoksi €8.10

Huutamalla enemmän, säästät toimitusmaksussa. Tavoitteenani on lähettää kaikki voittosi samassa paketissa – siis ilmoita, jos sinulla on muita huutoja vetämässä!

HUOM! Postissa alle 250gr lähetys on €3, mutta sen ylittävä lähetys on jo €6. Jos olet voittanut useamman kohteen tai julisteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta!.

 Huomioi ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu! Kyseessä ovat kokonaiskulut eli postimaksu sekä pakkauskulu, josta tulee siis 10 centin lisä postimaksuun.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2019 14:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
21.4. klo 17:23

Thank you, shipping cost is ok. ????

21.4. klo 1:11

Hello! Any chance to ship magazines to Estonia?

21.4. klo 17:08

Hi! Yes, I can do that. I have sent some items to Holland, Germany and even to Japan. The high delivery rates are the only problems. I suppose the cost of these magazines will be about €27????. You don't have any friends in Finland, who could receive this