Kuvaus

Huutokuva.net

SINIKKA VUORENMAA & MIKKO PELTOLA

Annos ja asiakas

WSOY 2009

3. uudistettu painos

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut siistit, ei merkintöjä. Kansissa hieman käsittelyn jälkeä reunoissa ja kulmauksissa. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Annos ja asiakas on käytännönläheinen hotelli- ja ravitsemisalan matematiikan ja ammattilaskennan oppikirja. Kirja soveltuu alan toisen asteen opintoihin ja soveltuvin osin myös ammattikorkeakouluopintoihin sekä ammattilaisten käsikirjaksi. Kirjan runsas tehtävämateriaali tulee todellisesta ravintolaelämästä.
Teoksessa esitellään erityisesti prosenttilaskuja helpottava taulukkomenetelmä. Menetelmää voidaan soveltaa ravitsemisalan laskuissa, kuten yksikköhinta-, painohäviö-, arvonlisävero- ja hinnoittelutehtävissä. Kirjan olennaisena osana on myös ravitsemisalan yritystoiminta ja kannattavuus. Annos ja asiakas nostaa esiin, miten matematiikka oikein käytettynä on tärkeä ravitsemisalan yrityksen kannattavuutta parantava työväline.
Annos ja asiakas -kirjassa yhdistyy matemaattiset taidot, ammatin hallinta ja yrityksen toiminta sekä kannattavuus yhdeksi kokonaisuudeksi. Matematiikalle annetaan hyvän työvälineen rooli: laskutaito auttaa työssä selviytymisessä ja yrityksen toiminnan kehittämisessä.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 14 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16,50 € Sulkeutuu 26 vrk 14 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.