Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Puheosuudella alkava sähköinen A-puoli on tägätty: #post-punk, #anarkopunk, #Hawkwind, #Killing Joke, #noisecore, #dub, #80-luvun CMX, #Zygote yms.

Kyllä; tämä kaikki yhdellä puolella ja yhtä aikaa.

Lyriikoissa ollaan eksyneenä Vyöhykkeelle, vaelletaan nykyajan ahneuden ja ympäristötuhon keskellä, maataan pandemian kuolinvuoteella, vajotaan juoksuhiekkaan ja lopussa nimibiisi naulaa viimeisen naulan arkkuun. Nyt on hätä. Ihan kuin olisi vuosi 1987... tai 2021.... ja mikään ei muuttunut!

Kakkospuoli RAUHA sijoittuu maailmanlopun jälkeiseen aikaan, jolloin verkkovirta on kadonnut ja sähköä on enää mystisten voimalieriöiden (meidän aikamme paristot) muodossa artefakteina. Puoliskon kappaleet harjoiteltiin yhden kerran ja äänitettiin tällä dogmalla heinäkuun alussa Keltin Myllytuvassa joen rannalla, ilman sähköä ja livenä. Maailmanlopun jälkeen ei ole tärkeää, ovatko otot puhtaita. Akustinen B-puoli pitää sisällään Vyöhykkeen melodisinta musiikkia, pari neofolk-henkistä maailmantuskaviisua ja muutaman Brecht-henkisen luuta ja nahkaa kappaleen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2022 15:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.