Kuvaus

Wagamama

nuudelien maailma

Tuotenumero: 9789524941433

Tekijät: Arnold Hugo

Muut tekijät: Naski Heli (kääntäjä)

Kustantaja: Wild Blue Ky

 

Suositun Wagamama-keittokirjan jatko-osa perehdyttää lukijat nuudelien saloihin.

Lontoon suosituimman fuusioravintolan japanilaisvaikutteiset herkut esiteltiin Wagamama-keittokirjassa. Trendikkään Wagamama-ravintolaketjun toinen keittokirja Wagamama nuudelien maailma keskittyy ketjun erikoisalueeseen nuudeleihin. Kirja paljastaa nuudelien keittämisen, tarjoilun ja nauttimisen salat.

Wagamama-keittokirjan jälkeen ruokakirjailija Hugo Arnold tapasi jälleen wagamama-keittiön asiantuntijat, mutta tällä kertaa syömäpuikoilla aseistautuneena. Yhdessä he loihtivat yli 120 herkullista reseptiä nuudelien ystäville. Arnoldin ruoka on monipuolista ja helppoa, tuoretta ja herkullista. Hän näyttää, että äärimmäisen monikäyttöiset nuudelit sopivat keittoihin, lisäkeannoksiin, salaattiin, pesäksi lihalle, kalalle tai kasviksille tai pediksi currylle. Nämä herkulliset reseptit ovat myös terveellisiä, sillä nuudelit ovat vähärasvaisia ja sisältävät runsaasti pitkäketjuisia hiilihydraatteja, ja monissa nuudeliresepteissä käytetään runsaasti tuoreita kasviksia ja kalaa. Verestä siis nuudelitietouttasi ja opi erottamaan soba- ja somen-nuudelit toisistaan. Arnoldin yksinkertaisten ohjeiden avulla loihdit suussa sulavaa ruokaa!

Wagamama-ravintolaketjun reseptit ovat saavuttaneet kulttimaineen ympäri maailman. Ensimmäinen Wagamama-ravintola perustettiin Lontooseen vuonna 1992, ja nykyään Wagamama on yksi Iso-Britannian suosituimmista nuudeliruokiin keskittyvistä pikaravintolaketjuista. Ketju on levittäytynyt mm. Australiaan ja Dubaihin, ja Pohjoismaissa ensimmäinen Wagamama-ravintola avattiin Kööpenhaminan Tivoliin.

Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen

Sivumäärä: 191

Koko (k x l x p): 255 mm x 207 mm x 16 mm

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Sulkeutuu 81 vrk 3 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 81 vrk 3 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.