Kuvaus

Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu

Matkalla dinosaurusten kanssa: Uutta verta & Titaanien aika / Walking with Dinosaurs: New Blood & A Time of Titans (DVD)

Puhuttu myös suomeksi.

Lähde realistiselle matkalle menneisyyteen ja tutustu hirmuliskojen elämään.

Kuvittele olevasi seuraamassa auringonlaskua esihistoriallisella ajalla. Näkisit, miten Pterosaurus pyydystää hyönteisiä. Samaan aikaan kaksi Triceratops-urosta taistelee nuoren naaraan suosiosta. Nyt sinun ei tarvitse enää vain kuvitella!

Matkalla dinosaurusten kanssa kertoo hirmuliskojen historiasta luontodokumentin tavoin. Filmi herättää henkiin ajan, jolloin maapalloa hallitsivat jättimäiset matelijat. Katsojasta tuntuu siltä kuin hän tarkkailisi hirmuliskoja näiden luonnollisessa elinympäristössään.

Luonnonhistorian tutkimusmenetelmät, pitkälle kehittynyt tietokone- ja animaatiotekniikka sekä uusimmat tieteelliset löydöt valottavat esihistorian arvoituksia ja mielikuvitusta kiehtovaa hirmuliskojen ajanjaksoa.

UUTTA VERTA

320 miljoonaa vuotta sitten jokilaakson eläimet kamppailivat henkiinjäämisestään kuivana kautena. Kömpelöt Placerias-liskot laiduntavat ja alkeelliset nisäkkäät hoivaavat jälkeläisiään. Nopealiikkeiset ja agressiiviset Coelophysis-liskot oppivat toimimaan laumana ja karkottamaan tiehensä suuren Postosuchus-pedon.

TITAANIEN AIKA

Toisessa filmissä seurataan Diplodocus-naaraan elämää 152 miljoonaa vuotta sitten. Se selviää Allosauruksen hyökkäyksestä ja varttuu sukukypsään ikään.

 

Kesto: 60 min

Kuva: Letterbox

Ääni: Suomi / Ruotsi / Englanti - Dolby Digital 2.0

Kotelon kansien kieli: Suomi-julkaisu

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 13 h 52 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,50 € Sulkeutuu 7 vrk 13 h 52 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.