Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pistooli Walther P38 Kopio, voi virittä ja laukaista, mutta purkamisessa ei järkeä. Myydään malliksi. Antiikki pinnalla.

Pistooli on kopio ja siten lupavapaa.


Älä huuda jos ei ole rahaa lunastaa huutoa. Huudon jälkeen odoitan että tavara maksetaan välittömästi, niin ei tule väärinkäsityksiä. Odotan 2pv huudosta että maksu on suoritettu, mikäli ei hoidettu tulee negatiivinen palaute.
Tiukempi linja syystä että on huutajia jotka ei maksa huutojaan.


Hakusanat: natsi,ss,wh,wehrmacht,mg34,mg42,parabellum,mauser,pistin,asetakki,asepuku,uniformu,kolmasvaltakunta,koppalakki,jenkki,usa,pistooli,colt,automaattiase,colt 1911, toinen maailmansota,colt 45, us army,aseveljet,maalöytö, Saksalainen sivuvaunumoottoripyörä. BMW, Zyndap.saksalainenkypärä,sotilaskypärä.luger, parabellum.
deko,mp40,stg44,konekivääri. pronssipatsas.,ss,wh,wehrmacht,mg34,mg42,parabellum,mauser,pistin,asetakki,asepuku,uniformu,kolmasvaltakunta,mg53

deko,mp40,stg44,konekivääri.Teräskypärä.parabellum,mauser,walther.kivääri,pikakivääri,ajoneuvokivääri.panssarivaunu.Kevyt konekivääri, hitlerin saha, mg.Mg 42/53 konekivääri Deko,Wehrmacht,teräskypärä.miekka, tikari.

teatteri,naamiaiset,elokuvamateriaali.kypärä.museo,mallinukke,miekka,tikari,ilmapistooli.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

125 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.11.2018 8:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.11. klo 8:05

Näyttäs siltä et tuota on kiilloteltu... Eli pilalle menny