Kuvaus

Kuvan mukainen vuodelta 1962 oleva vanha Williams Road Racer ajopeliautomaatti -projekti kuvan mukaisessa kunnossa. Upealla 1960-luvun 2-piste ratilla ja punaisella autolla.

KLIKKAA KUVAT SUUREMMAKSI JA KATSO MYÖS MUUT ERIKOISET KOHTEENI

Ei ole nykykunnossaan toimiva ajopelikone vaan vaatii kunnostuksen siksi kunnoksi ilmoitukseen on merkitty tyydyttävä. Myydään siinä kunnossa kuin myyntihetkellä on koristeeksi, rekvisiitaksi tai kunnostettavaksi. Tekniikka ei varmaan osaavalle ole kovin monimutkaista ja lienee korvattavissa modernimmallakin toteutuksella. Hyväkuntoinen kytkentäkaaviokin näyttää olevan pistetaulun seinässä mukana joten tässä on osaavalle mahdollisuus kunnostaa todella uniikki peliautomaatti harvinaisuus.

Ajorumpu jossa tie maisema pyörii näyttää puhdistettavissa olevaa likaa lukuunottamatta hyväkuntoiselta kuten myös ratilla ohjattava auto ja ratti. Tie maisema heijastuu peilin kautta pelaajalle ja itse rummussa on peilikuva siitä mitä pelaaja näkee. Tarkoitus on ohjata ratilla autoa mahdollisimman monen tiessä näkyvän anturin yli, jotta pisteitä kertyy mahdollisimman paljon ja keskellä oleva Reaction Indicator löylymittari kertoo peliajan loputtua kuinka kävi.

Pistetaulun lasi on säilytetty muusta koneesta erillään eli ei näy samassa kuvassa missä keskikohdan pistemittari näkyy vaan erillisenä viimeisessä kuvassa - kuva numero 5 - telineen päällä vaakatasossa varastoituna olevana. Pistetaulun lasissa on jonkin verran ajan tuomaa hilseilyä joten se kannattaisi mahdollisesti paikkamaalata tai etsiä korvaava lasi tai kuva / tuloste netistä ja sähköjohto on ainakin uusittava.

Ei varmaan löydy toista samanalaista ainakaan Suomesta ja saattaa olla muutenkin jo aika vähissä tämän ikäluokan noin 60-vuotiaat sähkömekaaniset laitteet. Kabinetissa on ikäisekseen hyvässä kunnossa oleva alkuperäinen maalaus. Ei uudelleen eikä ylimaalattu. Original cabinet paint.

Voi käydä tarvittaessa katsomassa tätä ikiwanhaa peliautomaattia tarkemmin ennen ostopäätöksen tekemistä Helsingissä. Jätä tarvittaessa kysymyskenttään yhteystietosi niin sovitaan tarkemmin missä ja milloin olisi nähtävissä. Tähän ilmoitukseen ei valitettavasti saanut liitettyä kuin max 5 kpl kuvia.

Laite painaa noin 70 kg ja on muutenkin sen verran isokokoinen ettei lähetetä vaan ainoastaan nouto Helsingistä. Pakettiautolla tai peräkärryllä siirtyy helpoiten seuraavaan pilttuuseen.

Alla olevan linkin kautta nähtävissä vertailun vuoksi kuvia siitä miltä tätä vastaava pelikone kunnostettuna voisi näyttää:

http://www.pinrepair.com/arcade/roadrac.htm

Hakusanat vanha wanha ikivanha ikiwanha amerikkalainen keräilyharvinaisuus auto autoilu ratti ajopeli peliautomaatti kolikkoautomaatti kolikko automaatti keräily retro wintage vintage habitare messu messut messukeskus garage kilpa-auto kuorma-auto kuormuri rekka rekka-auto linja-auto pyörä polkupyörä fillari potkulauta mopo skootteri moottoripyörä prätkä pakettiauto henkilöauto ajopelikone peliautomaatti pajatso flipperi hedelmäpeli jukebox rahaautomaatti raha-automaatti ray veikkaus spel paf as linnanmäki lintsi särkänniemi nokkakivi nokkis tykkimäki tykki powerpark power park formula F1 F2 Jyväskylä suurajot ralli kilpa kilpa-ajo kilpa-ajot ajo kilpailu kilpailla kilpailut fhra mersu mercedes ferrari red bull lotus usa saksa italia englanti suomi autotalli pelihalli miesluola autotalliin pelihalliin miesluolaan Raikkonen Räikkönen Bottas Hakkinen Häkkinen Lehto Salo keke kekekeke Rosberg keimola bowling kesä loma start go drive aja run maali ruutulippu lippu voitto voittoon vekkula vekkuli ajopeliautomaatti Williams Road Racer RoadRacer 1962 katso netistä hakukoneella edellisillä sanoilla tarkemmat tiedot laitteesta made in USA This is the Road to HELsinki

Vertaa:

Esim. täällä on myyty vastaava (in poor condition) hintaan 1500,- USD

https://www.icollector.com/1962-Williams-Road-Racer-Original-Cabinet-Paint_i8356352

Nyt myynnissä olevassa on ulospäin nähtynä ainakin kabinetin alkuperäinen maalaus paremman näköisessä kunnossa kuin tuossa 1500,- USD maksaneessa verrokissa.

Osta tästä jotakin mitä ei löydy keneltäkään muulta - peliautomaattihistoriallinen erikoisuus jota ei tule enää toiste vastaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 49 vrk 9 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

696 € Sulkeutuu 49 vrk 9 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.12. klo 12:05

Hei,

kiinnostaisiko vaihdossa taide, nimittäin tämän linkin takana oleva 250kpl tehty autoaiheinen teos (taide):

https://renebrone.com/product/motorsport-5013-24-hours-of-le-mans-racing-in-red-lola-t-70-mk-ii/

@ ,kiitos

10.12. klo 14:46

Ei