Tuote on myyty käyttäjälle roina hintaan 27 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (11kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! WANHA UPEA FÅA/SHO HÖYRYLAIVA S/S OIHONNA EMALIMERKKI, SUOMEN HÖYRYLAIVA OSAKEYHTIÖ(Finska Ångfartygs Aktiebolag)!!! Merkin leveys on 2,7cm, upeakuntoinen. S/S OIHONNA Höyrylaiva oli liikenteessä v.1898-1960, merkki on iältään vähintäänkin 60 vuoden takaa ja todennäköisesti vanhempi. Vastaavia merkkejä tehtiin silloin myös muista FÅA:n laivoista. Merkissä on keskellä kuvattuna FÅA:n varustamolippu ja ruorin alaosassa lukee höyrylaivan nimi S/S OIHONNA.     

kts. netistä löytämäni aiheeseen liittyvät mielenkiintoiset linkit…

https://fi.wikipedia.org/wiki/S/S_Oihonna

https://fi.wikipedia.org/wiki/Effoa

Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen, postikulut kotimaassa Postin hinnaston mukaan joko tavallisella 1LK kirjeellä 1,40eur tai kirjatulla kirjeellä(seurantakoodi) 8,60eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
27 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.3.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.