Tuote on myyty käyttäjälle armi! hintaan 17 €

Kuvaus

Lisätietoja -

HIENOKUNTOINEN -pehmeäkantinen

Rhonda Byrnen huippusuositun The Secret -elokuvan innoittajana toiminut klassikkoteos Rikastumisen tiede ei kirjoittajansa Wallace D. Wattlesin sanoin ole "teoreettinen tutkielma" vaan "tarkoitettu niille miehille ja naisille, jotka tarvitsevat kiireesti rahaa". Se ei kuitenkaan ole käsikirja ahneille vaan opastaa lukijaa rikkauteen ja yltäkylläisyyteen sopusoinnussa henkisten lakien kanssa. Kirjailijan mukaan halu saada ja omistaa enemmän on luonnollinen osa ihmisenä olemista, koska elämä on luonteeltaan jatkuvaa kasvua ja laajenemista. "Meidän on rikastuttava, jotta voimme elää enemmän." 

Rikastumisen on kuitenkin tapahduttava yksilön luovan ilmaisun kautta, ei toisten kustannuksella, kilpaillen tai taistellen. Tiettyjä yksinkertaisia lainalaisuuksia noudattamalla kuka tahansa voi rikastua, sillä maailmankaikkeus haluaa luonnostaan, että ihminen saa kaiken, mitä tarvitsee kasvaakseen ja edetäkseen. Tärkeintä on olla kiitollinen ja keskittyä puutteen sijasta runsauteen. Ihmisestä, joka todella arvostaa vaurautta ja näkee itsensä osana sen virtaa, tulee oman kohtalonsa herra ja hän voi saada, mitä haluaa.

Alun perin vuonna 1910 ilmestynyt Rikastumisen tiede on ytimekästä, punnittua, suoraa ja tinkimätöntä puhetta rikastumisesta. Se on klassikkoasemansa ansainnut.

Toimituskulut :

Tuote yksittäin tilattuna edullisimmin kirjeenä kotiin, kt. saraketta toimituskulut, HUOM! jos tilaat useamman tuotteen kerralla niin toimituskuluja yhdistelen edullisimman mukaan, yhdessä/kahdessa eri kirjekuoressa jos jää alle PAKETIN hinnan. Muutoin PAKETTINA painorajoitta tuotteita kohteistani samaan lähetykseen ja EXTRANA vielä yli 100e kertatilaukset TOIMITUSKULUITTA!!!

Maksuehdot -
Huudon sulkeuduttua 8pv sisällä suoritus tilillä ellei huutaja ilmoita erikseen maksun viivästymisestä,
lunastamaton kohde uudestaan myyntiin ja palaute sen mukaan.

Maksutiedot -
MAKSUOHJEET SAAT HUUTO.NETIN VÄLITTÄMÄSTÄ VIESTISTÄ KOHTEEN SULKEUDUTTUA


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

17 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 8:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.