Kuvaus

Kahden levyn yhteispohjoismaalainen tuplajulkaisu joka sisältää elokuvat The Hurt Locker ja We Were Soldiers - Olimme sotilaita.

The Hurt Locker (2008)

"Yhdysvaltain pommiyksikkö Bagdadissa saa uuden päällikön, nuoret sotilaat joutuvat vaikeaan operaatioon pommitettuun suurkaupunkiin. Mikä on vastuullista sodankäyntiä ja mikä veristä huumaantumista sodasta? Miten voi suoriutua sellaisesta tehtävästä, joka on kirjaimellisesti tikittävä pommi?" (takakansiteksti)

Ohjaus: Kathryn Bigelow
Näyttelijät: Jeremy Renner, Ralph Fiennes, Guy Pearce, David Morse
Kesto: 125 min

Priimakuntoinen levy.

Olimme sotilaita (We Were Soldiers, 2001)

"He olivat parhaat sotilaat, jotka Amerikka oli koskaan lähettänyt rintamalle. 400 nuorta miestä oli saanut parhaan mahdollisen koulutuksen ja ensiluokkaisen aseistuksen. Mutta mikään ei voinut valmistaa heitä siihen tulikokeeseen, jonka he kohtasivat Vietnamin kuumissa viidakoissa. Everstiluutnantti Hal Mooren johtamat miehet joutuivat taistelemaan ylivoimaltaan moninkertaista vihollista vastaan syrjäisessä laaksossa, joka myöhemmin tunnettiin Kuoleman Laaksona. Koko pitkän päivän kestäneessä verisessä taistelussa nuoret miehet kaatuivat kahden puolen rintamalinjojen. Pohjoisvietnamilaiset iskivät lannistumattomalla raivolla, mutta pieni amerikkalaisosasto kesti. Kuoleman, hävityksen, väsymyksen ja musertavan pelon läpi nuoret sotilaat katsoivat suoraan helvettiin. Tämä on heidän tarinansa." (takakansiteksti)

Ohjaus & käsikirjoitus: Randall Wallace
Pääosissa: Mel Gibson,  Madeleine Stowe, Sam Elliott, Greg Kinnear, Keri Russell
Kesto: 2 h 11 min

Levyssä on hiusnaarmuja. Ei vaikuta toistoon.

Tämän julkaisun kanssa kulkee vielä yhden levyn DVD- tai blu-ray-julkaisu samalla postimaksulla. Katso muut elokuvakohteeni tästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 12 vrk 21 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 12 vrk 21 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.