Kuvaus

Weed on rohkea taistelijaluonteinen pentu, jossa virtaa isänsä tapaan johtajan veri. Weedin äiti, Sakura, on kuolemaisillaan ja nuorukainen päättää lähteä etsimään isäänsä - legendaarista laumajohtajaa, Hopeanuolta.

Episodi 11
Weedin ja Kyoshiron kamppailu keskeytyy yllättäen, kun Hougenin lähettämät ammattitappajat, Lector ja Thunder, ilmaantuvat mukaan kuvioihin. Weed ja Kyoshiro päättävät yhdistää voimansa käydäkseen taisteluun yhteistä vihollista vastaan.

Episodi 12
Weedin oikeudenmukaisuus ja rohkeus tekee Kyoshiroon vaikutuksen ja hän päättää joukkoineen liittyä Weedin laumaan. Samaan aikaan Ohussa ilmenee uusia ongelmia: Hougenin veli, Genba, on saapunut valtavan koirajoukkion kanssa alueelle. Hänen aikomuksenaan on vallata Torahammas - kallioröykkiö, jonka luona käytiin verinen taistelu Akakabuto-karhua vastaan.

Episodi 13
Ennen paluuta Ohuun, Weed saa kuulla Kogan ninjakoirista ja heidän taitavasta johtajastaan, Tesshinistä, joka kuului aikoinaan Ohun joukkoihin. Weed päättää etsiä Tesshinin pyytääkseen tätä avuksi isänsä pelastamisessa. Sillä välin Torahammasta puolustava ryhmä Ohun sotureita joutuu hengenvaaraan, kun Genban määrältään ylivoimainen koiralauma hyökkää heidän kimppuunsa...

3x25min

kotelo ehjä, levyssä jonkin verran pikku naarmuja siellätäällä, ei toistoon vaikuttavia.

pk:t huutajalle 3,20€. 

€urot tilille, postiin menee.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 7 vrk 1 h 31 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 7 vrk 1 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.