Tuote on myyty käyttäjälle tino.reinikainen hintaan 400 €

Kuvaus

26x4,5", 2x9v, Etuvaihtaja vääntynyt, nestejarrut, satula rikki,

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa tai tuomioistuimen Valtiolle menetetyksi tuomitsemaa, alkujaan takavarikoitua tavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta vahingonkorvausta.

EMME LÄHETÄ TUOTTEITA!
TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!

Poliisin haltuun jääneiden löytö- tai takavarikkotavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinoharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä. (Laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 9§).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
400 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2019 16:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.8. klo 22:41

Hei, onko runkokoko M, L vaiko XL?
onko pyörässä siis muutavikaa kuin satula ja etuvaihtaja? Jarrut ovat siis rikki vaiko ehjät?

13.8. klo 7:57

n.48cm, kyllä ne jotenkuten taitaa toimia, emme testaa pyöriä millään lailla, löytöpyörät myydään siinä kunnossa kun ne meille on tulleet, ja viat ilmoitan, mitä kuvaus hetkellä näkyy.