Kuvaus

Nintendo Wii U Premium Pack 32GB konsoli.

 

Kunto on erittäin hyvä ja toimiva. 

GamePad ohjain on todella hyväkuntoinen. Molemmat analogitatit ja kaikki napit toimii hyvin. Näyttö on naarmuton. Muuallakaan GamePadissa ei juuri näy naarmuja. Kääntöpuolelta löytyi yksi sentin pituinen kevyt naarmu. 

Konsoli on myös siistikuntoinen ja lukee levyt hyvin. Siinä on vain vähäisiä pintanaarmuja.

 

Mukana tulee virtalähde, GamePadin laturi ja latausteline, sensor bar, HDMI-johto, operations manual, stylus, pika-aloitusopas ja alkuperäispakkaus. 

Kaikki nuo kuvassa 1 näkyvät lisävarusteet ovat Nintendon aitoja. Pakkaus on aika hyväkuntoinen, mutta siinä on yksi viiden sentin repeämä sivustassa, joka ei tällä hetkellä näy kuvissa. Sisäpahvit on mukana.  

HDMI-johto ei näy kuvassa 1, mutta se tulee mukana.

 

Lisäksi mukana tulee 18 Wii U eShopista ostettua digitaalista peliä:

1. Legend of Zelda: Wind Waker HD (Wii U)

2. Wave Race 64 (N64)

3. Donkey Kong Country 2: Diddy Kong's Quest (Super Nintendo)

4. Metroid Zero Mission (GBA)

5. Super Mario Galaxy 2 (Wii)

6. F-Zero X (N64)

7. Metroid Prime Trilogy (Wii)

8. Zelda: Spirit Tracks (DS)

9. Lords of Thunder (Turbografx 16 CD)

10. Advance Wars (GBA)

11. Zelda: Minish Cap (GBA)

12. Legend of Mystical Ninja (Super Nintendo)

13. Sin & Punishment (N64)

14. Bonk's Adventure (Turbografx 16)

15. 1080 Snowboarding (N64)

16. Mario Kart 64 (N64)

17. Dungeon Explorer (Turbografx 16)

18. Super Mario Bros 2 Lost Levels (NES)

 

Wii U:ssa digitaaliset pelit on sidottu yksittäiseen konsoliin, eikä liikkuvaan käyttäjätiliin kuten esim Switchissä ja muissa nykykonsoleissa, joten nämä pelit saa konsolin ostaja pysyvästi omakseen. Kaikki on siis ostettu Nintendon Wii U eShopista ja konsolissa on Nintendon virallinen uusin firmware. Mukana on paljon retropelejä, jotka näyttävät hyvältä GamePadin 480p näytöllä.

Nintendo on ilmoittanut että Wii U:n eShop suljetaan lopullisesti maaliskuun 27. päivä 2023. Sitä ennen sieltä pystyy yhä ostamaan pelejä. Wii U:n eShop lompakoihin pystyy kuitenkin nykyään lisäämään rahaa vain Nintendo Accountin ja internet-selaimen kautta. Luottokortilla tai eShop latauskortilla suoraan Wii U lompakkoon ei enää pysty rahaa lisäämään. Nettipelaaminen, päivitysten ja pelien lataukset ja muut online-toiminnot jatkavat toimintaansa maaliskuun jälkeenkin.

 

Jos haluaa ehtiä ostamaan tähän vielä lisää pelejä ennen eShopin sulkeutumista ensi maanantaina, voin auttaa siinä. Wii U lompakossani on vielä käyttämätöntä rahaa. Esim. N64 pelit maksaa 10€ / kpl ja eShopistä löytyy mm. Ocarina of Time ja Majora's Mask. Super Nintendo pelit maksaa 8€ / kpl ja eShopissa on mm. Mario World, Link to the Past, Super Metroid ja Castlevania 4. Twilight Princess HD maksaa eShopissa 50€. Skyward Sword ja Donkey Kong Country Returns Wii:lle maksaisivat 20€ / kpl. Nämä mainitut pelit eivät siis kuitenkaan sisälly pakettiin muuten kuin lisämaksusta. Jos lisäpelejä ei tarvitse, siirrän Wii U lompakossani olevat rahat Switch-tililleni. Eli tämän konsolin Wii U lompakon saldo tulee joka tapauksessa olemaan nolla euroa.  

 

Wii U:n käyttöjärjestelmän kieli on englanti, eikä suomea ole kielivaihtoehtojen joukossa. 

 

Toimitus: postitus tai nouto ilta-aikaan osoitteestani.

 

Kohteessa on palautepisteraja, mutta jos on nollan palautteen ostaja, voi laittaa kysymykset osioon jonkun viestin ja otan sitten yhteyttä. Eli voin siinäkin tapauksessa myydä tämän, jos tulee noutamaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 12 h 39 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

215 € Sulkeutuu 15 vrk 12 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.