Kuvaus

[W717]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, OK iskussa oleva kontaktimuovitettu [Kirjaston poisto] kovakantinen ensipainos GANGSTERI ELÄMÄNKERTOJEN ystäville.
 

William Kennedy: GANGSTERI

Alamaailma pittoreskein rosvo. Eniten julkisuutta saanut yhteiskunnan vihollinen. Amerikan ammutuin mies. Catskillvuorten kuningaskobra.
Näin kuvailivat amerikkalaiset Jack ’Legs’ Diamondia, miestä joka nousi aloittelevasta viinansalakuljettajasta salapolttimoketjun omistajaksi, Amerikan jahdatuimmaksi agentiksi ja lehtimiesten lemmikiksi. Ajan oloon hänestä tuli kieltolakiajan ensimmäinen gangsteri, jota vastaan suunnattiin koko osavaltion virallisen painokas arvovalta. Eikä lehdistö koskaan lakannut kertaamasta hänen tarinaansa, ihmettelemästä hänen aivojensa ja sydämensä välistä koukeroista yhteyttä.

Jack ’Legs’ Diamondin legenda eli vahvasti Albanyssa vielä William Kennedyn aloitellessa lehtimiesuraansa. Kirjailija kiinnostui gangsterimyytistä: mikä saa ihmiset palvomaan raakaa rikollista, siekailematonta tappajaa? Tarinan tästä 1920- ja 30-lukujen amerikkalaisen alamaailman kauhusta kertoo albanylainen juristi Marcus Gorman, Diamondin puolustusasianajaja, mies joka tahtomattaan joutui itsekin Jackin noiduttuun piiriin.

Suomentanut Erkki Jukarainen

1. painos

Otavan Painolaitokset Keuruu 1996

AL CAPONE - COSA NOSTRA - JOHN DILLINGER - BONNIE ja CLYDE - CHARLES "LUCKY" LUCIANO - CHICAGO - BUGSY SIEGEL

VOITTOHUUTO ja PK.  3,50e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 12 vrk 23 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 12 vrk 23 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.