Kuvaus

Boxissa elokuvat;

MIRIAM (1956) 1 h 28 min

Miriam (Anneli Sauli) saa palvelustytön paikan opettaja Allnesin perheessä ja rakastuu perheen poikaan, Hansiin (Pentti Siimes), mutta pojan mustasukkainen äiti vastustaa heidän suhdettaan. Välirikon myötä punnitaan myös Hansin todellinen luonne.

LUMISTEN METSIEN TYTTÖ (1956) 1 h 22 min

Helsinkiläinen opettaja saapuu pohjoiseen erämaakylään jonka taikauskoiset asukkaat suhtautuvat häneen torjuvasti. Ristiriidat kärjistyvät entisestään kun nuori, 16-vuotias Tarja ihastuu opettajaansa. Pääosissa ovat Anneli Sauli, Matti Oravisto ja Ã?ke Lindman.

RAKAS VARKAANI (1956) 1 h 11 min

Näppäräsorminen varas Lissie on vähällä jäädä kiinni, mutta viime hetkellä hänet pelastaa kuuluisa tutkija- dosentti, joka on keksinyt reseptin varkaiden käännyttämiseksi takaisin kaidalle tielle. Komedian pääosissa ovat Elina Pohjanpää ja Pentti Siimes.

AUTUAS EVERSTI (1958) 1 h 3 min

Iäkäs eversti (Pentti Siimes) karkaa sairasvuoteeltaan etsimään nuoruutensa ensirakkautta. Hämmennys valtaa everstin aikuiset tyttäret, eivätkä juopottelevat vävyt edes huomaa katoamista. Kaikki muuttuu vielä hullummaksi, kun eversti ilmoittaa menevänsä naimisiin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
tai
Sulkeutuu 20 vrk 5 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

14,90 € Sulkeutuu 20 vrk 5 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.