Kuvaus

Kuvan harvinainen Williams flippereiden alkuperäinen englanninkielinen WPC-95 SCHEMATIC MANUAL kytkentäkaaviokirja kuvan mukaisessa ikäisekseen hyvässä kunnossa. Noin tupakka askin kokoinen karkkirasia kuvassa ei sisälly kauppaan vaan se on antamassa mittasuhdetta manuaalin suuresta koosta.

Sisällysluettelo on kuvassa 2. Manuaali on vuodelta 1996 ja sisältää 11 sivua noin A3 kokoisia tarkkoja kytkentäkaaviokuvia flippereiden piirikorteista. Hyvä apuväline esim. vikojen paikallistamis- ja korjaustöissä.

Hyödyllinen Williams Pinball Controller WPC-95 tekniikkaa käyttävien flippereiden huoltamisen kanssa.

KATSO KAIKKI KUVAT JA MYÖS MUUT ILMOITUKSENI

Säästä tomituskuluissa. Osta 2 tai useampi manuaali jatai ohjekirja samaan posti toimitukseen niin maksat vain yhden kohteen postikulujen verran. Myyjä maksaa useamman manuaali/kirja kohteen kaupassa loput toimituskulujen yhteishinnasta.

Myös eräiden muiden Bally Williams Gottlieb Premier Data East Sega Stern yms flippereiden englannin ja suomenkielisiä huoltokirjoja löytyy yhteensä yli 30 kpl erilaisia. KYSY!

Opuksen kannessa on päiväys March 1996 ja tekijä on Williams Electronic Games Inc Chicago Illinois USA

hakusanoja huoltokirja huolto kirja manuaali flipperi flipu flibu tiltti pajatso bajazzo pajazzo hedelmäpeli jukebox raha-automaatti ray pinball flipper spel paf peliautomaatti keräily vintage retro keräilyharvinaisuus peli pelata flipperi extra ball special game over

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 20 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

21,95 € Sulkeutuu 69 vrk 20 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.