Kuvaus

ODOTTAMATON TAPAHTUMA

16-vuotias Bloom asuu vanhempiensa kanssa viehättävässä Gardenian kaupungissa. On kesäloman ensimmäinen päivä ja Bloom miettii, että edessä on jälleen pitkästyttävä kesäloma. Tavallinen päivä muuttuu kuitenkin villiksi seikkailuksi kun Bloom päätyy sattumalta keskelle välienselvittelyä taianomaisen Stellan - Auringon ja Kuun keijun - ja tämän sormusta tavoittelevan Knut-Örkin johtaman peikkolauman välillä. Kesken kahinan Bloom saa yllättäen taikavoimia, joiden avulla hän pelastaa Stellan. Stella esittelee Bloomille Magixin maailman - maagisen ulottuvuuden, jossa sijaitsee Alfean keijukoulu. Mistä Bloomin taikavoimat ilmestyivät? Onko hänkin keiju? Bloom haluaa ottaa asiasta selvää ja aloittaa keijukoulun. Mutta mitähän vanhemmat sanovat näistä suunnitelmista?

TERVETULOA MAGIXIIN
Pitkän taivuttelun ja henkilökohtaisen Magix-visiitin jälkeen Bloomin vanhemmat antavat vihdoin luvan aloittaa opinnot Alfeassa. Hänen on tosin läpäistävä pääsykokeet ennen kuin hänet hyväksytään kouluun. Sen selvitettyään Bloom ja Stella sijoitetaan samalle osastolle kolmen muun keijukokelaan - Floran, Musan ja Tecnan - kanssa. Viisikosta tulee ylimmät ystävät, jotka kutsuvat itseään nimellä 'Winx'. Magixissa sijaitsee kaksi muutakin koulua: Punalähteessä koulutetaan Spesialisteja kun taas Pilvitornista valmistuu noitia. Bloom joutuukin ensimmäiseen tositaistoonsa Pilvitornin noitia - Icy, Darcy ja Stormy - vastaan.

ALFEAN KEIJUKOULU
Bloomin on vaikea keskittyä opintoihinsa; kaikki on hänelle niin uutta! Alfeassa järjestetään tervetuliaisjuhla uusille opiskelijoille. Punalähteen pojat kutsutaan mukaan. Tilaisuuden oli tarkoitus olla hauska, mutta noitahyökkäys on pilata kaiken. Bloom osoittaa lahjakkuutensa pelastamalla tilanteen, ja häntä juhlitaan sankarina. Elämä opintojen parissa alkaa pikkuhiljaa näyttää valoisammalta!

Sisältää jaksot:

- Odottamaton tapahtuma

- Tervetuloa Magixiin

- Alfean keijukoulu

Kesto 1h 10min. Valmistusvuosi 2003.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,90 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 17 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,90 € Sulkeutuu 67 vrk 17 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.