Kuvaus

Suuri salaisuus paljastuu

Bloom palaa Gardeniaan tapaamaan vanhempiaan. Hän käyttää uutta kykyään, jonka avulla hän pystyy ?aistimaan? ihmisten aikeet, ovat ne sitten hyviä tai pahoja. Kykyään käyttäen hän tekee tyhjäksi kahden huijarin suunnitelmat, jotka yrittävät huijata hänen vanhempiaan. Myöskin Bloomia koskeva suuri salaisuus paljastuu: Bloom on adoptoitu! Hänen ?isänsä? Mike löysi hänet tulipalon keskeltä. Bloom on täysin shokissa tästä tiedosta: hän haluaa selvittää totuuden syntyperästään.

Bloomin pimeä salaisuus

Bloom, Tecna, Timmy ja Brandon yrittävät uudelleen päästä Pilvitornin 'Maagisen arkiston kryptaan' selvittääkseen Bloomin syntyperän. Monien vaarallisten vaiheiden jälkeen he pääsevät kryptaan, ja kokevat vielä suuremman shokin ? Bloom onkin noita eikä keiju!? Häpeää tuntien Bloom juoksee pois, tietämättä, että onkin oikeasti joutunut Icyn asettamaan ansaan. Noidat käyttävät hyväkseen Bloomin alakuloa ja yrittävät huijata hänet liittymään heidän joukkoonsa. Onneksi Stella ja muut keijut saapuvat ajoissa ja paljastavat huijauksen.

Kunnia ennen kaikkea

Bloom törmää professori Wizgiziin, joka vahingossa tiputtaa suljetun kirjekuoren. Kirjekuori sisältää seuraavan päivän kokeen oikeat vastaukset! Bloom vie kirjekuoren ystävilleen. Pitäisikö heidän avata kirjekuori ja lukea se? Se olisi ilman muuta helppo tapa läpäistä koe! Monien väärinkäsitysten ja hupaisten tilanteiden jälkeen kukaan heistä ei kuitenkaan aukaise kirjekuorta. Seuraavana aamuna useilla heidän luokkakavereistaan on värjätyt kasvot. Kirjekuori ei sisältänytkään vastauksia vaan maalia, jota suihkusi kuoren avaajan kasvoille. Se oli professori Wizgizin rehellisyyskoe!

 

- Suuri salaisuus paljastuu

- Bloomin pimeä salaisuus

- Kunnia ennnen kaikkea

Kesto 1h 10min. Valmistusvuosi 2004.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,90 €
tai
Sulkeutuu 62 vrk 22 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 62 vrk 22 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.