Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hentoa naarmua

MUSTAMUDAN SUO
Alfean koulutehtävät alkavat vaikeutua. Keijukokelaat lähetetään ensimmäistä kertaa harjoittelemaan ulos salaperäiselle Mustamudan suolle. Yllättäen Spesialistien lentokoneen hätälasku keskeyttää harjoittelun. Spesialistit ovat kuljettamassa vangitsemaansa peikkoa Magixin vankilaan. Vaarallinen peikko onnistuu karkaamaan hätälaskun aikana, ja tästä seuraa hurja takaa-ajo! Keijut ja Spesialistit joutuvat yhä syvemmälle suon syövereihin ja eksyvät sen labyrinttimaisiin sokkeloihin. Nyt tarvitaan kaikkia taitoja ja voimia!

TREFFIT KATASTROFIN KANSSA
Prinssi Sky on lähettänyt Stellalle kutsun. 'Kutsu' on tosiasiassa noitien kidnappaustarkoituksessa virittämä ansa. Lunnaina toimii Stellan sormus. Bloom ja kumppanit taistelevat ankarasti, mutta keijut häviävät ja heidän on luovutettava Stellan sormus voitonriemuisille noidille. Miksi noidat halusivat sormuksen? Mitä he aikovat? Tyttöviisikko päättää ottaa asioista selvää ja hankkia sormuksen takaisin!

TEHTÄVÄ PILVITORNILLA
Winxit livahtavat aavemaiseen Pilvitorniin haastaakseen noidat ja hankkiakseen sormuksen takaisin. Samaan aikaan noidille selviää, ettei sormus omaa heidän etsimiään legendaarisia lohikäärmeen tulen voimia. Winxit onnistuvat sieppaamaan sormuksen takaisin. Paetessaan Pilvitornista Winxit eksyvät Pilvitornin salaisimpaan kolkkaan: 'Maagisen arkiston kryptan' holvin luo, jossa säilytetään tietoa kaikista keijumaista ja keijuista. Uteliaat keijut yrittävät päästä holvin sisään, mutta paikka on täynnä ansoja ja vaaroja. Juuri kun kaikki näyttää toivottomalta, salaperäinen ääni opastaa Bloomin pakoon ja Alfean turvaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.8.2018 16:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.